Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj lik je kriminalac i nema to veze sa njegom vjerom ,,, nemojte pricat glupe price...
NEDAJ SE BEJBI TREBAJU TE SINOVI ,U MUCI SE POZNAJU JUNACI,
mi smo jaki nedamo se bejbi je naš c-faza
Nacionalisti svih predznaka: POLJUBITE ME U CASNI KUR\'AC!
Što ga ne dokrajče? Mamicu mu dilersku.
prestanite sa nacionalizmom. dragan je dijete sarajeva, citav rat je proveo u sarajevu, u C fazi! razlog sto je upucan nije sto je pravoslavac nego je upucan zato sto se bavi kriminalnim radnjama.
Je.bem ja mater svima koji su rekli da je ovo napad na srbina povratnika, nema te pojma kreteni!
NAJEDI SE GOVANA SELJACINO
Sramota,više Srbi ne mogu ravnopravno da diluju po Sarajevu kao ostali narod,predlažem da Srba dilera bude srazmjerno po popisu stanovnistva iz 91 god
Dragan Perišć popularno zvani Bebi je dijete koje koliko ja znam,a znam jer stanujem blizu nijega u ratu ni makao nigdje pa da bi bio kako pojedini kažu Srbin povratnik.U medjuvremenu je krenuo na put koji mu je garantovao da će završiti ili ovako ili u zatvoru.Inače je kod nas bio poznat kao diler droge i mogli su ga ubiti i Srbi nepovratnici zbog duga ili drugi slični njemu.Predlažem da se u pojedinim emisijama obrađuje i ovakva tematika(kriminal),a ne samo politika jer iovako sve dobije konotaciju nacionalizma.I inače i ja sam Srpkinja tako da neupućeni nekakite previše o nacionalizmu , jer pojedini koji su odrasli sa njim su strahovali za svoju djecu iako se znamo od malena ,a eto koliko vidim i dalje trebamo strahovati jer kad se počnu obračuni dešavati ispod prozora onda to nije nimalo prijatno.Meni lično je žao svake zalutale duše a izgleda mnogo ih je
@Ko je ba? i @pa da UDRITE... Idioti...znam covjeka licno...covjek nije musliman...a da li se radi o srbinu ili hrvatu, to ne bih znao reci, jer to opet govori koliko mi je to kod tog covjeka bitno...ja sam musliman i mogu sigurno reci da taj napad nije bio nacionalno motivisan...nidje veze...covjek je bio u tim \"nekaim\" krugovima...svi znamo o cemu govorim i eto...dosao sejtan po svoje... Dakle...ta\"Dodikova\" retorika o Sarajevu kao Teheranu, zive samo u vasim i njegovim bolesnim umovima...al haj...bolje da vi kao takvi ne pomislite da njuskate po \"Teheranu\" jer ce Sarajevo uvjek za vas ostati Teheran...mamu vam nacisticku i fasisticku.
KRIMINALCI dok dobro suradjju nemaju ni nacionalnalnih niti religijskih pripadnosti, ali kada se pocnu medjusobno \"kokat\" ona su predstavnici nacija i religija. Glupom narodu svasta se moze prodati a pogotovo pokloniti.
Haj ne kakite majke vam.... Cuj po srbinu povratniku?! E taj srbin povratnik je jalijas lokalni, diler i slicno... E haj sad keve vam vase mi nabrojte JEDNOG bosnju koji u sred banjaluke zivi kao ovaj vas?! Da je diler, jalijas i ostalo... samo jedno ime?!?!?!
ovaj dragan diler, znam ga
U pravu su svi koji smatraju da su Srbi u Sarajevu ugnjetavani, ugroženi i obesptavljeni. Jadni Drganće, pošao u slastičarnu pošampite da u miru svoga doma gleda emisiju za srpsku djecu i omladinu sa svojim srpskim komšijama,, kad ono dođe kabadahija da mu otme njegov srpski mobitel... Inače, Dragan Perišić od ranije je poznat policiji, a hapšen je zbog sumnji u povezanost sa Darkom Elezom, vođom kriminalne grupe iz Istočnog Sarajeva.