Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo pošteni narode zašto je kvadrat 5 k u predgradnji.
Šta im uradi Avdo Avdić hahahaha Zato ga i ne vole kartelaši. Pogledajte samo njihove komentare vrijeđaju ga na ličnoj osnovi, a niko mu nijedne rečenice ne može osporiti. Dakle razotkrio najjači narko klan u Europi, koji je kupovao desetine stanova u Bulevaru i tako prao pare. A još će se svašta otkriti, kad krenu po ugostiteljskim objektima. Padaš Dino, zajedno sa braćom Čampiii.
Popadala stoka nipovska kartelaska
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Elitno naselje"
Bulevar i Nova Otoka su baze sa štek stanovima koje koriste paša bruda bradica dileri koji se po cijeli dan vozikaju u autima preko 100 hiljada maraka i puše shishe a dana radnog staža nemaju. Isto važi i za one droljice što ih ovi dileri vodaju kao potrošnu robu po shishama i klubovima za jedan selfie u porseu
Jel se to u toku dana po cijeli dan voza, puši nargile i ispija kafe a ima auto bolje nego neki vlasnik firme odmah u maricu bez suđenja i na 10 godina robije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ovi novinari klixa, sve lošiji. Stanovi su oduzeti od strane sudske policije. Ovu su policajci sudske policije na snimku. Samo sudska policija može oduzimati. Malo truda molim😅.
ne razumijem ovaj hejt na Konakovica, stvarno sam neutralan, al koga imamo mjesto njega, ne razumijem??? da se vratimo u -95. i sda opet, jel to rjesenje???
Ko je uzo kod jure na rate auto nek se halali s njim
A jest vam krivo majko mila.
Ja prije par mjeseci kupio kod ovog jureta auto na rate,auto stoji na njegovoj ženi. Šta sad majku vam je...?!
Vlasnik je auto kuca ac juro kiseljak
plati pola vozi kola
Kad ce Adnan Harbinja vlasnik monpgih nekretnina u Sarajevu???? Stecenih na nelegalan nacin razmoraznim prevarama
Idi u policiju i predaj ga da te ne ofiraju pred komsilukom
Bulevar: osjecam se ponosno sto je opetacija nazvana po meni,potrudit cu se pisat jos bolje txt
Ima jedna Erna Ibrahimovic i jedan Adnan Bektic koji su isto prali pare preko firme i ostetili,drzavu,radnike,dobavljace,ali i dalje slobodno setaju,zalosno.
prijavi ih anonimno sasvim sto znas
Pravda za Ragiba!
VI KOKUZI CIM CUJETE DA NEKO IMA STANOVA I PARA KRENETE PISATI NEGATIVNE KOMENTARE..... Neka ljudi rade niko vama nije kriv što ne znate!
Sto se mene tice nek ima i 30 stanova ali ako je sve cisto, ali ovdje nista nije cisto, zbog narkomafije normalan svijet ne moze stan kupit, i sad oni kao pametni, bez rada zgrcu pare, a ostali budale rade, samo hapsi
Adna jesi li to ti hahaha
20 stanova stekli i poslovnih prostora...vrijedni
Ništa biće halali Huso materi -
Ništa biće halali Huso materi -
Ništa biće halali Huso materi -