Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki vikend, na ovih dvasetak kilometara puta, ista stvar.
vozim sportski motor, znaci nije chopper ni neki skuter. (ne furam vas). i ne razumijem kako ljudi ne mogu uzivati na 60-80km/h.... pa ja sjednem na motor da bi pobjegao na par sati od problema i stresova i nema logike da vozim 40+ iznad ogranicenja i time pravim sebi dodatni stres. razumijem ima tu i adrenalina. ali ne vrijedi.
Druze ne znam kakav sportski motor vozis, ja sam imao sportaka godinu dana. Taj motor ako vozis ispod 100km/h se grije i stalno ventilator radi, on nije napravljen za voznju ispod 100km/h, naravno u nekim naseljenim mjestima vozis ispod. Vozio sam godinu i vidio sam sta je to, to je putujuci tabut, ne okrenes se vozis 180km/h. Stavio na pik.ba i rijesio. Kupio sebi skuter za grada i cross za sume.
ima li kakva staza da se ode tamo i ispuse
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ha progrije sunce malo ovi mamlazi se uhvate letati ko muhe bez glave.
Vala kako voze, čudo ih nema više razbijenih. Žali bože roditelja, neprospavanih noći i stresova koje doživljavaju. Ono u tenama i trenerci i majci kratkih rukava i opa, pravcem 150 minimalno. Ljeti japanke i bermude. Prave bajkere još nisam vidio da divljaju, prave slalom između auta i sl. Gospoda.
Evo ovaj covjek je u ful odijelu
Zasto su isključeni komentari za poduzetnika iz Cazina. Zar je tako fin da mu se nesmije nista napisati....
Lik je hladno ušetao na mjesto nesreće da uslika povrijeđenog. A onda je klix hladno objavio vijest. I sad članovi porodice možda prepoznaju povrijeđenog prije nego razgovaraju s njim. Bravo!
Vala su mi biciklisti najgluplja sorta u saobraćaju. Voze saobraćajnicom po sred trake kao da su sami na svijetu. Motherfuckers.
Vi koji radite i pisete ove tekstove na Klixu ste stoka nevidjena, niste bas morali sliku covjeka kako lezi na putu.
Upozorenje za ostale
Nikad necu shvatit ljude koji pridju na metar covjeku samo da ga uslikaju i posalju novinarima.
Ja dojavio!!!!
Neće policija da poduzima ništa protiv motorista Po gradu divljaju a jel dođu do šireg puta lete
Po obočaju sportski motor. Kad ste vidjeli da je neko pao sa choppera ili cruisera, pa i enduro motora? Sve je stvar vožnje i nečijih potreba za adrenalinom.
Rajderi navedenih su kupili motore da bi uživali, sportaše su kupili da bi zaginuli.
Sa choppera čovjek ne može past, samo se prevrnut u mjestu na semaforu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce li proci i jedan vikend da neki motorista nije naebao!?
Bice bajker uredu, oprema je tu.Vozaci auta, znajte da ste VI uvijek jaci u odnosu na motocikl, ukljucujuci naravno i bicikla! UVIJEK pomislite na motoristu kada se ukljucujete u saobracaj, nemojte da pogledom trazite samo automobile.Vecinu nesreca prouzrokuju vozaci automobila, a ne bajkeri.Toliko.Sretno svima.
Sve dok mene pretiče motocikl na punoj liniji u krivini, ne hajem ni sekunde za njega.
@Derpe ne moras ti nista...samo nije uredu, nije ispravno i krajnje je levatski to.Ako te nervira ili utice na tvoju sigurnost...klik,blic...policija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta su mu pomogli niko vrat nije fiksirao?! PS na Bradini je rođen Ante Pavelić
a prco ti on mater,a ti gledo
Prije izdavanja vozacke treba na pravi psiho test kandidate odvesti, a ne na ovaj fus ljekarski i ne pregledaju, daju ti potvrdu da je sve ok. Ubice na cestama imamo, hajd’ sto sebe kostaju zivota nego sto su opasnost za sve ucesnike u saobracaju.