Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljekar sam, kakva je to PRIRODNA smrt u 22 godini?????
@gooUser1571120052 tromb?
@gooUser1571120052 ovdje su ljekari odgovorni ,,odnosno nemar !
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
obdukcija mora biti odradjena u ovom slucaju!
@KojiSamJaBot mozda neko pokrene taj postupak,jer 22 god. osoba+povracanje lici na trovanje necim,u svakoj bi zemlji obdukcija bila obavezna,porodica majke treba zahtijevati obdukciju!
A mozda je hitna kasnila jer je poznato da kasne ja sam nedavno zvala zbog drugarice kojoj je pozlilo i koja je bila u nesvijesti 4 puta cak su me optuzili da lazem i prijetili mi policijom a zena imala napad bubrega jer ima hronicno oboljenje bubrega hitna je stigla nakon vise od sat vremena
Konstatovati da je prirodno da umre trudnica prije porođaja u 22'oj godini života zvuči kao pogrešno konstatovanje.
Nevjerevatno da ovoliko neukih neobrazovanih, nekulturnih, nerealiziranih a istovremeno nadobudnih,oholih, bahatih i iskompkeksiranih kvazistručnjaka za sve ima na ovom i sličnim portalima.Kad god čitam komentare frapira me ova činjenica. Idite likovi zaposlite se, radite, učite, formirajte obitelji umjesto što psujete i pišete glupe konentare i uzimate penzije roditeljima za vaše propale živote. I ne..nije vam niko drugi kriv osim vas. Ako ikad to shvatite onda možete komentirati.
Nek joj je rahmet dusi..' po islamu sehidka je svaka zena koja premine prilikom poroda
Prirodna smart?
trovanje 99%
Čuj nema obdukcije.. I da se ne zapitaju kakav je to crni prirodni uzrok smrti cure rođene 1998. godine? Nije rođena 1928. pa da je prirodni uzrok - očit.
Da njoj nisu kakve zaova ili svekrva tusnule u kafu tableticu za prekid trudnoce ili sl?
Kakva je to prirodna smrt i majka i beba istovremeno?
Kakva bolan prirodna smrt dva insana istovremeno??? Smrt novorodjene bebe prirodna??? Da li ovdje ima iko normalan?!?!
Ova je zemlja propast.. Sucut obitelji.
Cuj ovog lika laznog ljekara kakva je prirodna smrt u 22-oj godini? Debilu jedan veceras ti srce moze stati u snu iz cista mira! Ne moraas biti ni bolestan mozes biti savrsen zdrav u trenutku! Umiru i mladji! Jako tuzno u svakom slucaju!
@Philippians46 Moze biti prirodna smrt, samo sto nije radjena obdukcija da se to potvrdi, a u clanku nije navedeno da je pokojna imala zdravstvene probleme, niti izjava doktora kod koga je vodila trudnocu je li bilo kakvih rizika ili poteskoca.
@Philippians46 glupane, ne moze ti STATI SRCE iz cista mira, mora biti razlog za to. I nije normalno da mladoj, zdravoj osobi iz "cista mira" stane srce, MORALA bi se uraditi obdukcija da se sazna uzrok smrti
Saucesce i sabur porodici, tuga velika. Poznavajuci nase zdravstvo ne bi me iznenadilo da u narednim danima bude price kako je zena dolazila vise puta doktoru i da su je vracali kuci, kao nije to nista. Nadam se da grijesim.
ovdje su ljekari odgovorni ,,odnosno nemar !
Tuga do neba.Rahmet ovim dušama.