Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ste vi njih pustili... drzava nam je recycle bin..
Sreca pa ih opet pustise, da ima ko krasti auta po Sarajevu ...
@edhem Ne znam koji si ti to film gledao da to lopovi rade...Moje iskustvo je da su prijatelju nasli ukradeno vozilo na Palama pomocu ove stvarcice,pa ti vidi.
najbolja zaštita od krađe je ako imaš golfa 2 neće ga nitko
@ zastita Tvoj GPS sistem je neučinkovit. Lopov klepi auto i parkira par stotina metara dalje. Upali sniffer na GSM frekvencijama ili uključi ometač. Kada otkrije da imaš GSM tracker, prečešlja vozilo i jednostavno ga odstrani.Bilo kojom opcijom, donji si. Ljudi, ne bacajte pare na gluposti. Moj savjet je kombinacija cobre (instalacija izvan autosalona) + zeder + casco osiguranje = miran san.
Hellcome to Bosnia and HERCEGOVINA ;)
Kažu \"pet vozila\", a u pozadini slika se vidi još najmanje sedam auta koja su totalno uništena. Za to se neće vršiti istraga... to je bilo i prošlo
nista se nije promjenilo, i u ratu S klasa mercedesa najvise u hercegovini bilo, istocne komsije lazu, juzne kradu.. treci s leda noz zabijaju.
Tako i kad jedna osoba uradi nesto lose u Sarajevu, svi iz Hercegovine i Rs-a po svim Bosnjacima. Jeste da se u Sarajevu vise puta nesto dogodi nego u jednom Ljubusko., ali to je logicno, kad je SA veliki grad sa pola miliona stanovnika (kao cijela Hercegovina ili pola RS) Znamo mi vrlo dobro da ima dobrih ljudi u Hercegovini, u Sarajevu, u BL, ali oni \'losi\' zele se medjusobno vrijedjati, pa i na stetu onih dobrih.
@@zastita Prati se tako sto se ubaci sim kartica u uredjaj i ona hvata Gps signal...uredjaj nije uopste potrebno ugradjivati u vozilo niti je potrebno bilo sta busiti ili mijenjati u vozilu...jednostavno se stavi negdje u vozilo gdje nije bas na vidiku i to je to...kad uredjaj detektuje pomjeranje vozila preko te sim kartice i gps-a obavjestava vlasnika da je doslo do pomjeranja...u tom slucaju vlasnik otvori na kompjuteru program koji je dobio n uz uredjaj (program slican google earth-u) i vidi na mapi polozaj svog vozila...vlasnik moze dalje u svakom trenutku pratiti kretanje vozila... Uredjaj kosta 200 KM...napisao sam gore broj telefona, mozete nazvati u svako doba dana i noci... ;)
Posto je ta tvoja zastitna kineska elektronika... I kako ga pratis...
Ubiti govno....
Da bi ste izbjegli to da Vas automobil zavrsi kao ovi na slikama, najbolje i najpovoljnije rjesenje je postavljanje u automobil GPS uredjaja za pracenje vozila...sa ovim uredjejem u svakom trenutku cete znati polozaj Vaseg vozila a bicete i obavijesteni o svakom pomjeranju Vaseg vozila! Za vise informacija i narudzbe Gps uredjaja za pracenje vozila nazovite kontakt tel: 064 / 416 03 19 Uredjaje saljemo besplatno u sve dijelove BiH ! Placanje po pouzecu paketa!
Otkud \"prosjećnom\" ili \"obićnom\" građaninu Audi A6? Vjeruj da su i oni pare za to auto nekome \"ukrali\" ako ne direktno ukrali onda sigurno indirektno. Ko to u Bosni ima pare za održavati A6 svaki mjeces/pola godin/godinu?
Nakon saslušanja u policiji opet su pušteni na slobodu... Oni vjerovatno imaju Hrvatski pasos, samo predje granicu i opusteno zivi u Evropi... Toliko o tome...
HOCEMO PI.CH.KE HOCEMO PI.CH.KE HOCEMO PI.CH.KE HOCEMO PI.CH.KE HOCEMO PI.CH.KE HOCEMO PI.CH.KE HOCEMO PI.CH.KE HOCEMO PI.CH.KE HOCEMO PI.CH.KE
Samo nam reci ko je u ovoj prici posten i odmah cemo prestati. Navedi nam jednog ,ako postoji medju vama !