Nepristupačan i miniran teren
0
U Hutovom Blatu pronađeno šest plantaža marihuane
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
propade nam industrijska proizvodnja, pomalo s tim hapsenjima
To je garant samorotka , ;) ;) Jazuk je premještati bilje iz prirodnog habitata ;) Voja ti nijedne , bacićemo te lavovima u pionirskoj ;)
Svaka čast momcima Oni jedino zasluzuju da im se skine Kapa
Bolje bi to bilo DECENTRALNO sijati. Ono na svakom cosku imas po jednu stabljiku pa kad ti je cejf posluzis se. Nicije a svacije. Ovako je jednim potezom izgubljeno pet plantaza
-Da nisu Coviceve plantaze.
Nije ti Voja @beg – beže nikad bio u bosni. Jesam se jednom zaputio pobratimu Srblju da pomognem, al omaši dobro. Nije do mog Milorada nego me slagaše braća. Pitam ja đe ta, šta je ta, kakva je ta, da prostiš bosna? Rekoše braća da je bosna stoput gora od srbije i ja se zaputim na istok jer sam u večernjoj učio da je zapad razvijen a istok nerazvijen. Nema ćirilice pa sam dubokoumno zaključio da je to bosna. Kad ono Rumunija???!!! Đaba zapomaganje brata Srblja. Toliko sam se naljutio da više nikad nisam izašo iz svoje Jagodine a ima tome dvaest godina gospodnjih.
Bolje vam je hvatajte vi prave zlocince a ne ove sto uzgajaju marihuanu, mislim ne koristim je ali nemam nista protiv nje ni onih sto je koriste jer je prirodno.. Mada je najbolje i bez tog :D
ma ima takvih scena 800, vjerujte mi
Ne zabranjujte lijek
Vidim ja vi ne mrzite Voju svog, pa da vam nešto ispričam. Bijo ja u Crnoj Gori (ko je nazva crna, duša mu crna), Ulcinj grad. Tri dana mi trebalo da dođem na mom doratu Miloradu. Ja kolika je srbija! Lepa ova Gora skoro ko šumadija al neki čudni srbi tamo žive, i crkve im čudne a da ne pričam o molitvi. Dođem ja na plažu a ona puna junaka, jedrih srpkinja i nejači. Jedva nađo mesto za ćebe i odjednom nikog oko mene. Prisustvovah čudnom običaju crnogorskom. Svi se uhvatiše za noseve (kod nas u Jagodini to radimo samo kad ga otresamo) i napraviše mesta Voji, valjda prepoznali prvog u junaka i odaše mu počat – čudan ali godi. Onda me potjera i ja ti brzo u more (brat Srblje kaže da to nedaju u hrvatskoj). Ispišo se ja momački i kad sam već tu malo glavu zaburim. HA, posta celo more slano kako se junačina olakša! Znam da ćeme Srblje kritikovat što ne širim mržnju ali sam moro ispričat.
šteta
Ćevapima protiv droge!
Svetom Georgiju bi se koplje iskrivilo kakvih aždaha ima tu. Moje sad ima blagu devijaciju na desno ;) ;)
od cega cemo sad financirati erceg bosnu?
Izvini @beg, al moro sam. Samo da te pitam jel to u bosni ima lavova? E pa neće ga Voja u bosnu. Da je aždaha - u redu. Voja se ne boji aždaha isto ko Sveti Georgije junak naš.
Uf sto ce FUPovci omastit brke.