Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čast izuzecima kao što su \"Bruce Lee\"i \"Jao,jao\" :)),a ovo ostalo su sve go.na nevidjena.Ja znam da je to sve posledica lošeg društva i ničeg drugog.Ima mnogo težih i gorih slučajeva koja se ne smiju spominjati ili su \"zataškana\" .Kakva nam je država,takvi su nam političari,pa i ostali svi redom!
Ne to je sve samo lose drustvo,poznajem jednog od momaka,ipak iznad njih stoje malo veci,tako sam cula,nisu oni krivi,nek ispastaju oni sto su zasluzili....A ima BOGA!!!!
da ne nabrajam pojedinacno prepoznace se,koja ste vi gamad i bolesni umovi smeta vam korumpirana policija smeta vam kad rade svoj posao pa vi ste sljam ovog drustva vas treba zajedno sa njima jer vi ste sutrasnja zamjena ovih dripaca bolje se uhvatite lopate ako niste sposobni ni zasta drugo a ne bljuvotine pisati pozdrav normalnoj raji
sigurno su dobre volje priznali pocinjena djela!!!!!! hahahaha!!! Samo naprijed policijo respekt
Lijepo da policija srpske jos nesto i radi... kada se policija federacije namjerava ugledati na njih?
Hajde reci kakve veze ima tvoj komenatar sa ovim slučajem, osim bolesnog šovinizma.
Cuj ovih lipicanera sto brane policiju, j.e.b.a.l.a. vam ona m.a.t.e.r. s.eljacku.
Vladimir Perić Valter je prije svega bio ljudina, čovjek i antifašista. To što je po rođenju slučajno bio Srbin, bjelac, i imao smeđu kosu to nema nikakve veze ni sa čim.
Vladimir Perić Valter Srbin rođen u Prijepolju.
a ma to djeca znala da su ovi policajci 95\" počinili genocid pa htjela djeca da jih smaknu
u americi bi dobio za ranjavanje policajca 25-30 god. zatvora ... a vidjet cemo kakav je zakon kod nas ???
trebali ste im svima u glavu pucati, e 20 im godina i pucaju na policiju
Čestitke policiji!!! Tako treba sa stokom. Sudstvo - na tebe je red!
Pa dajte im sad i filmske kazne - dozivotne!
Stako vam je to u smrdskoj