Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno,mladost je to,omladino pazi te sta radite i kako vozite,motor je izuzetno nezgodan ko ne zna da ga vozi
Kako je tu mogao razviti brzinu? Sinoć je od posljedica udara u zaštitnu ogradu stadiona "Banja Ilidža" preminuo E.B., devetnaestogodišnji motociklista iz Gradačca.
19 godina i on neki motociklista. Jaoo djeco na šta se ložite, kako lako glave gubite, šta vidite u brzini. Ccc
Nazalost kombinacija momka od 19 godina i ovako jakog motora su vec pretpostavka za nesrecu. Medjutim vecina nas je, dok smo bili ovako mladi, ponekad pravila ludosti za volanom. Nekom je sudjeno, a nekome nije.
Sta ces purio 150-200 kmh a kad je tako rezultat se zna.
Nemojte osuđivati, dovoljno je kap ulja na cesti ili kamen jedan da se desi ovo, a svi znamo koliko ulja iz kartera vidimo po asfaltu, loši putevi i nedovoljna kontrola istih može imati katastrofalan ishod.
@Samotnjak Ako znas u kakvoj drzavi zivis i da je tako kako kazes onda baci motor nemas uslova pa nemoj ga kupovat.
RIP