Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zavjera kise i cesti protiv postenog i kulturnog vozaca BMW-a
jos BMW "stabilno" auto po kisi i snijegu. Mo'š misliti..
"Ova kiša je nametnuta od strane bošnjačkih vlasti iz Sarajeva" hahahah
kako čujem išao je 60 km/h tako da eto vam razlog :P
preko ograničenja? :D
Ziv sam i dobro sam hvala Allahu..je li kasno nakon 4 godine da se javim..za ove doktore sto pisu preko ogranicenja i ostalo..jaro je vozio 50 ispred auto bilo i biciklista neki pijani u tom svemu i pljusak iz neba i zemlje,,gume su bile napuhane na 2,5 da mu benga manje trosi..samo sto je dirnuo kocnicu na onom ulju jos glupan neiskusan.. ne sjecam se dalje prije koseva.
Jel kreno na more ili se vraca sa mora
da ovi iz bww-a znaju ko im vozi i reklamira proizvode na sda teritorijama, vjerovatno bi nešto poduzeli da im kockasto-glavati-džamijaši-kladioničari totalno ne pokvare ugled firme!
.....obistini se onaj vic..... ..prodajem dijelove za BMW.......dijelove pogledati na relaciji Jablanica-Mostar.... ;-))
Samo sto se ova nesreca nije dogodila na toj relaciji.
fast and furious style :) ko da je justin lin reziser ovog sudara, a jos svi prezivjeli bez modrice
Mogao ga je progutat tunel u Celebicima
Ta je cesta masnija od tepsije. a brale ga napario.
Šta li to vuče za sobom ako je zadnja vuča... Limenke? Ili: Šta li to "goni" (gura) ispred sebe ako je prednji pogon... Golubove, pješake? Prednja vuča. Zadnji pogon.
klizavo...