Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par dana mom komsiji koji radi u Sloveniji su provalili u kuću. Primjeceni su nakon 4 dana. Iza sebe su ostavili rusvaj. Polomljeni ormari kuhinjski elementi, počupan laminat pored drva. Posteljina i rublje poderani. I na kraju nožem razrezali kauče trosjede i krevete. Kakav je to mentalni sklop u glavi da to rade. Možda bi odgovor na to znao reis i sda.
@Loky STVORNO SI BOLESTAN UZP 100KO,TOLIKO DUGO SI NA KLIXU SA LAZNIH PROFILA DA VISE NE RAZLIKUS STVARNODT OD VIRTUALNOG SVIJETA. PO 20H VISIS PO PORTALIMA SVAKI DAN STO IZMISLJAS
Nadrogiraju se i ne znaju sta rade od sebe
Da je bogdo vise vozova...
jeli ko vidio imali kakve stete na vozu j....migranta ima ih ko govana
Sprdate se sa covjekom,ljudskim bicem koje je udario voz? Vi ste zvijeri,niste ljudi. Bijedne psihopate. Fuj.
SVI UZP PLACENICIMA SA KLIXA SE NYBEM GOSSPEE. UZP PRALJKOVCANI, KUOITE SEBI AGRE....TE
@gooUser1610485996 smiri se bahlijanderu, opet ti poturchenost udarila u glavu.
Koliko moras biti corav da te voz udari u BIH.Razumio bih da je to u Japanu,ni vidjeo ga nisi vec te struzu sa stakla,ako ostane od tebe bilo sta pri brzini od 600km/h.
@Pretos JADAN COVJEK. NADAM SE DA CE PREZIVJETI I BITI UREDU. STRASNO. ZASTO SU OPET OTVORENI KOMENTARI ZA CRNU HRONIKU KLIXE,?
Sudar voza u pokretu i covjeka u pokretu.
garant ga migrant htio zaustavit a ovaj ga pokupio...
Ne zivite pored pruge ili ste se doselili pored pruge i mislite da je bezobasan Voz je dosta opasan i znam da je prike rata veliki broj stradalih od voza...
Seronja i komentara...
mozel neko objasniti kako voz moze udariti lika
Kako nekoga voz moze udariti, ne kontam
ma vozac kriv sto nije skrenuo u stranu