Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inspektora ce nakon djelimicno odlezane kazne za primjer drugim policajcima prebaciti da radi u salter salu, na vozacke ili licne karte. Mozda ce narednih mjeseci obnoviti slucaj, naci svjedoke i reci da je sve to podmetnuto Inspektoru, jer se zamjerio mocnicima iznad sebe i li sto je htio ispravno raditi svoj posao. Nema MUP-a u BiH i RS-u da nema ovakav slucaj
Javna je tajna da je nasa draga policija najobicnija kriminalna struktura, bas poput mafije. Prasinari naplacuju saobracajne kazne i maltretiraju normalan svijet radarima i parking tiketima, iskacu iz grmlja na cestu ko poremeceni, dok ovi na malo visim pozicijama poput ovog vrlog inspektora potpomazu dilanje droge, sverc robom i ljudima, rezanje ukradenih automobila u dijelove i slicno. Ako se slucajno negdje zapuca okrenu glavu ili cak bjeze, ali ako im na primjer neki tinejdzer nesto dobaci, tad samaraju da pokazu silu. Prave fajtere i frajere na ulici ne smiju ni pogledati i njima se (s)klanjaju sa postovanjem kad ih vide. Trenutno u BiH nema vecih shoopaka od policije. Nemamo nikakve sanse obracunati se sa kriminalnim strukturama sve dok celicna metla prvo ne pomete po sudstvu i policiji. Ali tu metlu, na zalost, nema ko uzeti u ruke.
oćelga sad opet uposlit ko inšpekciu?
Ma za sve su ovo Amerikanci krivi