Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je razlog pucnjave mozda covjeku orden treba dati.
Nije mu vratio knjigu iz opstenarodne ribologije
Znam momka koji je ranjen kako mozes tako pricati kakav orden anel ima djete 5 godina vozi hitnu miran decko setao sa drugom a ovaj isped svoje zgrade pucao i slucajno racno ljude.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto ne napisete kako jeste.Ranjen ANEL PRUTINA NARKOMAN SA OTOKE. Pucnjava se desila zbog Narkomanskih dugova i kriza.
nece da bere maline
Pa to je starog Brbovića sin!!!???
Mescini, sigurnije postalo u Bagdadu zivjet nego kod vas u Sarajvu'
Mozes li podijeliti informaciju kako policija sprijecava pucnjavu u tvom selu?
Prodajem zamorce i kajmak
Bila su ovo fina djeca nekada, al krivim putem krenuše i šta sada???
Smetljari koji pucaju su najgora vrsta kukavica ljudi. To treba zatvoriti 30 godina.
ko je frajer
sandzaklija nas
Vazda me fasciniralo to, kada ulaze u Tužilaštvo svi obaraju glavu i pokušavaju biti što manji. A sinoć si bio jeben i drčan
Jel mi se cini ili se u komentarima opravdava sto je lik rafal u sred stambenog naselja raspalio, kao to je ok mozda ga je mucilo nesto?
Jes mučilo ga jer nije imao marke u dzepu..
Mislim da je čovjek 100% u pravu. Uzmeš stvar u svoje ruke kad krivisuđe neće. Ta dvojica su do sad napravili toliko kriminala i štete ljudima da bi bio sevap ih pobiti i baš uz ramazan.
Slabo mislis znam ih citav zivot ovaj sto je pucao je mogao sam prebiti ovu dvojicu eto koliko su zajebani .Amira znam, anela znam oba su ok momci samo sto ovaj ima psihickih problema na koje su se roditelji oglusili i nisu htjeli da rijese problem jer je iz bogate porodice.
A ne pišete ko je A. S odavno poznat policiji a i smeće od čovjeka.
Nije sigurno pucao iz oholosti , vec ga je neka muka natjerala. Svi mi imamo tako par osoba koje bismo ubili , ali zarad porodica , i zarad Boga trpimo.
Znaci tebi je opravdano sto je pucao USRED STAMBENOG naselja usred dana jer ga je muka natjerala. Ne mozes tako rjesavati probleme u zivotu pa da je ne znam ti kakva muka, radije sebe ubij, boli nekog briga sto ti imas probleme. Imamo ih svi
Sve bolesnik,do bolesnika