Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako moderator ovog usranog portala brise komentare, banuje sve koji govore protiv njihovih mentora.Pravi rezimski portal... FUJ!
NOVINARI SE PERU PREKO OVE 2 GLUPANA !! KAO ONI UGROZENI I NEVINI !!! SVAKI DAN ZBOG OBJAVLJIVANJA LAZI, PODJARIVANJA DRZAVE I ZAPLASIVANJA NARODA TREBA PO 1 UHAPSITI !!
Trebali su sacekat da ga roknu pa da im ko ljudima da po 6 mjeseci pritvora.
Preti i Dodik svima novinarima sto nemate muda njega uhapsit,Lukaca,Zdrale itd...
to nema smisla ..pa da je u crtanom filmu, pretjerano je ... pravosudje nam je na aparatima..
Senzacionalno zatvaraju radi verbalne prepirke ova dva mladica, nista cudno nebi bilo da prije mjesec zbog napada na novinara Huso Cesir nije ni priveden a ne ne dao Bakir zatvoren... SDA demokra-ti-ja!!
Samo u zatvir nema zivota bRez zatvora,vidite Radeljasa samo..
Tako mladi a već uspješni! Cccccccc