Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Boze s cime se to bavi. Kako se ispere pamet brzo. Zaista je vjera sredina i tesko ju je drzat onima koji su labilni. Razmisljat o tom gnusnom cini moze samo haridzijska ideologija.
Ja sam iz Zenice i ovaj mi je bio komšija,narkoman bio i ostao,ovaj nema veze sa vjerom koja se zove Islam.
Budaletina, upravo takvi se najlakse iskoriste za terorizam. Dobro ispitati ko ga je financirao i otkud mu ideja... I kazniti najvecom mogucom kaznom.
Uf šta ćemo sad kad je musliman u pitanju
Sve bi ja one neuredne brade zabranio zakonom. Svaki seljak od 200 dlaka pravi bradu i misli da je pobrkao svu pamet svijeta. Čast onim koji to uredno održavaju.
Dobri bošnjanin
Ima ih po marketima ,po pumpama ,po gradilistima i ulicama,zamotanih hanuma,koji su se odazvali bogu ,valjda Ne znam kako se prema tome odnositi,u sveopstoj naśoj moralnoj i ostaloj propasti nista nije ćudo,kako se god postaviś sutra te glava może zabolit Jer je najjadnije sto te drżava neće nikad odbranit kao 90 godina Samo se sklanjaj......
Vehabija, također ove daije pretresti i protjerati u pizdiće, sve ove male bradate patuljke s paučinom na faci vrbovati i deportovati u Afganistan.
Ovo su oni Koji podrzavau Zukorlica odnosno NIP ! Kao sto su Pezic,Kuduzovic i ostale Radikalne Vehanije
Ovo su oni Koji podrzavau Zukorlica odnosno NIP ! Kao sto su Pezic,Kuduzovic i ostale Radikalne Vehanije
To ce Mile naredit Kajgani da pusti zbog nedostataka dokaza. Cim je odlucio minirat koju dzamiju, ne moze se reci da je Miloradu mrska ideja.Dakle,njihov je!
Hoćete ga opet pustiti poslije 2 godine?
Sve vehabije poapsiti.
Dobro je ovo sto mu se ime zna, samo dok izadje iz pritvora ima da ga mi rodjeni zenicani razapnemo na po Bosanke, za primjer ostalim majmunima!
Evo ja predlažem hapšenje pravoslavnog teroriste, Milorada Dodika, koji planira razbijanje države uz pomoć radikalnih elemenata iz Srbije i Rusije. Sluša li iko, halo
Kad ti je vrhunac u zivotu napad na dzamiju🤣🤣
Odmah ga objesit treba. Taj je nepopravljiv.