Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agenti SDA sluzbe pametni kao njihova centrala ,Sarajevo je postalo baza muslimanskih obavjestajnih sluzbi iz cijelog svijeta , na kraju kad se svi teroristicki napadi budu koordinirali i povezivali sa BIH ,onda ce bit kriva Kolinda Macron Trump ,svi samo ne bosnjo i njegova politika islamizacija jedne Europske zemlje
A sta je s migrantima ?
Koja glupost, na trosku drzave 30 dana boravak i opet ce ih deportovat vani. To se treba novcano kaznit, lupit zabranu ulaska u BiH 5 godina i obavijestit nadlezne organe u Turskoj, posebno sud u Gaziantepu. I naravno deportovat u roku od 24h.
Pravimo sami od sebe nakarade! vjerujeme narodu koji nezna razliku medju bosne i kosova
A ima li kakva vijest o coroni danas?
a falsifikovane i kupljene diplome kod stranacih pudlica legalizovane...
Dobro pa niste inicijale napisali !