Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda covke dodje i prodaje pricu kako hrvati vole bosnu...
Našao sam se u prolazu kroz ulicu pored mepasa, mrtvara zna ko je iz Mostara, momak se parkirao i na radio počla himna BiH. Dva starija idiota mu krenuše lupati po staklu i govore kao nije ti ovdje mjesto da to puštaš, istjeraše momka sa parkinga.
pa sta ocekujete šokci kamenjarski srbi su to nije to pravog hrvata vidjelo ocima osim kad im za ljetovanje uzimaju pare pravi hrvati
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Joj s kim mi sve zivimo u ovoj drzavi....
Klošari 2002... Bože MOLIM TE da se meni desi da nose 3 tabuta.
pa kazu da voole BIH škutori😀
majku retardiranu! niste hrvati i nikada necete biti!! ljudski odpad, niko vas ne voli!!
Lazne patriote na papiru.
Zna li se kako se zovu spanci? Mislim da treba da se pokrene akcija da im se doniraju orginalni dresovi reprezentacije Bosne i Hercegovine i pozvati kao goste, naravno besplatno, na neku sljedecu utakmicu po njihovom izboru! Ipak su branili boje Bosne! Respect
Samo zamjeram što se Džemal Bijedić onda isprsi ispred Tita i Leke Rankovića kada su nakon rata htjeli da ovu žgadiju rasele svu kao što su uradili sa folksdojčerima iz Yu. Ali jok, on ih branio, napravio im Soko i Aluminij, da rade tu sa Srbima i Muslimanima koje su kasnije protjerali. Branio je i Tuđmana da ne završi na dnu Paškog kanala nakon ‘68. Sve nam se to lijepo vratilo kasnije.
Ahahahaha mislili Coviceve bande ustaske da su Bosnjaci , hahahaha
Rimokatolicka kultura, valjda ih ucila ovome ona rav...ku sto se ukazala
Katolibanski ekstremisti, sljam koji treba prevaspitati na fin nacin.
UZP teroristi i hrvatska dijaspora
zar se ne mogu uhapsit gdje je sipa policija, ili oni hapse samo hadzibajrica skaku?
Balo jedan, nije ni rodjen kad je rat poceo, a u njemu tolika mrznja usadjena prema svemu sto je bosansko-hercegovacko. Sta radi onda u BiH?!?
I onda Čović, Zovko i ostali "Rvati" prosipaju priču da su nosioci evropskih vrijednosti. Jeste nosioci ali ratno huškačkih i etno nacionalnih podjela. Dođite u Zenicu da vidite kako se hrvatski dresovi najnormalnije nose jer to zapravo i jeste najnormalnije.
Sada malo hrvatskog fašizma. Je li se gosp. branitelj europskih vrijednosti javio povodom ovakvog imbecilnog ispada mržnje spram vlastite države i stranih turista a koje su među svojim narodnom odnjegovali on i njegova stranka?
Konstitutivni promicitelji🤣