Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovićevi učenici sa kupljenim diplomama iz Hercegovine!!!
sa Travničkog Univerziteta
Ma ovo je čista MAJORIZACIJA PAJDO! BJEŽITE U 'rrrvatsku, za dommmmmm! :P
Pa jeli moguće da je 90% države sve sam goli kriminalac.
@BrojJedan1 to je drzava omogućila jer političari prave zakon,a ostavljaju rupe u zakonu da oni mogu radit lopovluke,pa od nas ko je pametan pa nadze tu rupu svaka mu čast
Steta sto ste otkriveni u svakom slučaju svaka vam čast niste sitni lopovi a ovi sto stavljaju negativne komentare rado bi isto radili ali sjede i bave se glupostima.
Prosjaci i sinovi😂
Hvala qurcu bar neko da plati za lopovluk
Nije bilo HDZ u talu. Ovi su garant ko Lijan, našli se u neobranom grozdzu
Ovo one uspjesne firme iz listice?
Ohohooooo,vrati koko sto si pozobala...pocele vracke !!
Kako kaze Bronn Tyrelu u Game of Thrones:" You have to return borrowed gold". "What if dont". But you have to. "What if I dont. :)
sve se bojimo da ce vratiti ;)
Ovdje mi nije jasno ako su prevarili leasing kuću zašto moraju vratiti pare državi.