Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Motor= sanduk na tockovima
Ne mora da znači , onaj u autu statistički gledano može da ubije više ljudi
Hajd ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi motoristi nikad pameti doci nece.Koliko su god opasni za druge jos su vise opasniji sami sebi.
Pogledajte statistike. Vise je nesrece i nastradalih u automobiima, nego na motociklima. Na kraju, ne znamo sta se desilo pa ne osudjujte. Ipak je neko stradao, povrijedjen... mozda neko koga VI znate, blizak itd.
@crimehunter , znaš naš narod , ja sam to isto rekao na komentaru prije i samo lete minusi
Danas je vakat kad te uce prvo za volanom kako selfi napravit pa ako bude vremena za voznju.
Ljudi neseri te znam kako je pasti sa motora i kaoko je udariti u nekog ovaj sa autom on je kriv sto je naglo zakočio da se ovo nije desilo ljudima na motoru nebi ni bilo ovako već bi bilo drugaćije
Koliko se krse propisi ovakve nesrece nazalost nisu nista neobicno... nasi timovi sirom Balkana su svjedoci svakodnevnih prekrsaja u saobracaju ... https://youtube.com/BalkanDashCam
Kamikaze...
E kako će tek bit veselo na vijaduktu...
Iznenadilo bi me da jedan dan prodje bez saobracajne nesrece. Nisu masine krive, kriv je primitivni mentalitet vozaca.
Ovi motoristi svi glume kao da su na Moto GP, a sve krs do krsa. Uz sve to nisu to profesionalci, a zastita nikakva
Motor je napravljen da se uživa u vožnji i prirodi, a ne da mu krkani dušu vade.
ma nek su al se i qurce , pogotovo po Sarajevu , zene sa djecom setaju pored glavne a oni gas gas turiraju i prepadaju djecu , da ne pricam u saobracaju nema da vozi u traci vec sredinom "po traci"
@Kattana da su mi majka i brat ne zalim nikoga ko se qurci i vozi preko ogranicenja
@Kattana E vidiš, kada tako kreneš da generalizuješ možeš isto tako da kažeš musliman se raznjeo bombom tako da su svi muslimani teroristi, ali to tako ne funkcioniše, kontaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj Bože pomoći 😥
Ovdje je kriv vozac automobila,sigurno.il je pretico,ili je poso da pretekne
Najgluplja stvar koju sebi moze uciniti je, kupit motor
Glup si
Radar staviti prije tunela, u tunelu i poslije pa kad manup dobije 3 kazne nece nikad jurcat vise od dozvoljenog ogranicenja kroz tunel i nece biti ovakvih udesa.
@kabal1337 Jedino rješenje snajperisti; neka vježbaju gađanje na bolesnicima.
Mozemo mi kriviti pojedince, motoriste, vozace, itd itd. al treba krivit i policiju. kazne i kontrole su nula bodova...
@l33t a šta treba policajac? Da stoji na autoputu? Pa kad čovjek sam svoj život ne cijeni ko bi mu ga trebao čuvati i cijeniti? Svijest, svijest, svijest, vozačka nekultura!!!!
@l33t Policija na autocesti radi jedino presretačima. Ovo je čobanluk i krkanluk za vijeke vjekova. Ostajem zapanjen lošom vještinom vožnje vozača u BIH. Bošnjaci uglavnom ne znaju voziti. Uglavnom. Više od 70% bih uputio na ponovno polaganje ispita.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neće se više trkati