Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazna bez oduzimanja dozvole ne vrijedi nista
čuj tri godine... u najmanju ruku treba joj oduzeti dozvolu za rad
Svi moraju odgovarati za svoje greške pa tako, hvala Bogu napokon, dođe i red na naše medicinske radnike. Ovaj slučaj će da pomogne svim ostalim krivičnim prijavama protiv medicinskih radnika. Nisu svi ljudi isti, pa tako nisu ni medicinski radnici. Ima ih puno vrhunskih i svjetske klase, ali zato OLOŠ MEDICINSKA koja neželi da radi kako treba moraju da odgovaraju za svoj rad. Njima ide na ruku i to što tužioci, advokati i da nenabrajam dalje neće ili nežele da rade protiv doktora jer idu uz konstataciju "VALJA I NAMA KOD NJIH OTIĆI KAD TAD" . Konkretno sam to doživio na svojoj koži. A ovi što brane Amilu to su ista sorta jabuke tj. DŽUBRAD OVOSVJETSKA. Da ste doživili ovo na svojoj koži znali bi kako se osjeća porodica Svjetlane.
Hvala Bogu dragom da je osuđena. ovo je tek početak i prvi slučaj da je medicinski radnik osuđen. Amila se netreba brinuti jer će uskoro, ako Bog da, da joj se pridruži još kolega. www.alisan.ba konkretan slučaj, a ima ih još u tužilaštvu.
Svako grijesi u zivotu,a doktorica Amila je meni tri puta davala anesteziju sve je uredu uvijek bilo,a jos sam srcani bolesnik,ne kazem da nije kriva sada,al vise je kriva bila pokojna Svijetlana jer je trazila to,a bila je upucena sa rizicima te inekcije koja se daje u nezgodno mjesto.ja lijek ne popijem,ako vidim kontraindikacije koje mi mogu nastetiti...
mislio sam ,mlada kao doktorica nema puno radnog iskustva...mozda je ova studirala desetak godina, a opet slabo savladala gradivo..
Sad je na redu onaj Filipović .Prošle godine covjek tri puta dovodi ženu u bolnicu zbog povišenog pritiska i doktor je vraca kući i žena podlegla.Pocelo je...
serijat je zakon , oko za oko zub za zub :) , kakve godine pa da je dobila 100 godina malo joj je , ubica
ma odsluzit ce 6 mjeseci pa na bolovanje godinu dana i opa! pojavice se u nekom domu zdravlja u teocaku. sta je bilo? ma nista. sve je udure. sredila mi familija posao.
Cek, a dozvolu joj nisu uzeli???!!!
http://img855.imageshack.us/img855/6233/3avaz020212krivaje600.jpg Prema sudu, Krivicni zakon FBiH ne predvidja takvu mogucnost. Imas gore na linku, na kraju teksta.
Htijeli ste demokratiju i slobodno drustvo i sad ga imate. Sta je sad, opet ne valja?
ko ce odgovarati za smrt male berine , jel jbm vam majku i sud ?
Sud u Strazburu .
Bosnjak i bezkucnik Asim Beciragic, 53 god, ubijen nozem u Malmö, Svecka. Pocinilac uhapsen u Stockholmu.
Vrijeme je bilo i da ljekari pocnu odgovarati za svoj nemar.
kad ce biti uhapseni ultra kriminalci brankovic amer jerlagic heco i ostali njima slicni koji su unistili bih privredu i tako gurnuli u jad bijedu i siromastvo 4 miliona bih gradjana koji zbog kredita svakodnevno umiru od srcanih i mozdanih udara
Spomenali si sasvim tacnu rijec: KREDITI. Mi sve ovo u BiH ispastamo zboga nama nametnutih kredita od tudjih banaka poput Reifeissen, Volksbank, ProCredit itd. sto su foteljasi uzimali i uzimaju u nase ime.
Još gora stvar od nestručnih ljekara, pravnika, inženjera su nepismeni političari. Oni osim što se ne školuju za poziv diplomate mnogi nemaju ni osnovnu školu.
coban, prodao ovce, kupio golfa 3 ili 4 slagacu...i preko SBB predsjednik opcinskog vijeca Trnovo haj' nije to sve nego se zaposli (u državni hajr)da prati jel' nadosla Željeznica na brani u Bogaticima ili nije.....cudi me kako Duboza kolektiv nije nasla ovaj incindent kao onaj sa "odlivom mozaka".....