Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozaci cega? Lokomotive?
Suplja drug,ja sam fordom jednom naletio na divlju svinju i totalnu havariju auta napravio,a vepar je samo hramljuci odskakuto u sumu (kod Kladnja)
@percepcija recepcije Ej pa ti si sa Fordom naletio... Da li si imao Golfa 2
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko imalo poznaje zivotinjski svijet zna da je ovo notorna laz.Golfom dvojka na krdo svinja i pomlatio 15 komada de ne kakite..Ne bi nasli karburator prije Tarcina
Jel dodik tražio pokretanje istrage ? ovo je veliki udar na srpske povratnike u federaciju
Ovo je fakat žešća SF priča. 15 veprova s tri auta. Dakle, pet po autu :-) Ja ovu scenu ne mogu ni da zamislim uz najbolju želju i zalaganje vijuga. Da usmrtiš vepra kao na prvoj fotografiji morao bi prilično brzo voziti. Samo, nakon prvog vepra imao bi pola uništenog auta tako da ne bi dobacio ni do trećeg. Moguće je da su ostali, usljed žalosti, suicidirali se pored puta.
Jedino mozda da su u pitanju krmace s prasicima. Prasici se inace instinktivno "ukopaju" kad osjete opasnost. Pa kad je auto naislo vjerovatno nisu ni bjezali.
@geraldklix Teoretski, to bi bila moguća varijanta, ali na fotografijama vidimo samo dobro uhranjene primjerke cca +120 kg "mrtve vage". Bilo bi zanimljivo čuti priče vozača i pogledati manja oštećenja auta :)
Mile primi iskreno saucesce tuga velika izgubio si 15 rodjaka..
Jadne zivotinje
jedan Vlah manje
A kojom su to brzinom isla gospoda pa nisu mogli stati i sta da je to bio pjesak ili grupa njih
Wtf ba, pa šta su ti vozili, oklopna vozila? Znate li vi koliki su veprovi? I to njih 15 da 3 auta ubiju? E kako su tri auta uspjela da uopšte i udare u veprove? I kako su ih to još pobacali, pa ko da su perke. Joj, joj. De nek neko uslika i štetu na autima, baš me interesuje.
ko da su tenkove vozili da je 1-2-3 pa hajde ali 15 komada?
ovi vozaci nisu normalni...
Ovaj clanak je fenomenalan,zaista sam odusevljen...tri vozila udarila i ubila 15 zivotinja ukupne tezine cca 5 tona,nisu se mogli zaustaviti gdje je ogranicenje 60 a na vozilima je maaaalecka mat. steta! Znaci stete nema ranjenih nema i da se zakljuciti da vozilo mase 1 tone pri kretanju 60 km/h ima smrtonosni ucinak 100% ali samo u Pazaricu i vise nigdje na planeti. Novi kodni naziv za likvidaciju: Ides za Pazaric 😂
Hoce li sada na razanj??? Smiju li Muslimani jesti divlje svinje???🤔
@Ilija Kobac kad srbi od karađorđa mogu sniclu mogu i muslimani od vepra sudzuk napravit
smimo/nema zabiljezenog hadisa da ne meremo...a sad odskakutaj u the shumu
Jel od divlje svinje halal meso
ako si udario pod abdestom i s live strane-jest...ak si djumpast i ako si udario u desnu stranu nije
Kao da su svinje pilići, pa ih 15 u jednom naletu pobili
Kuda idu divlje svinje?? Dobra knjiga.
posle sluzit vojni rok