Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvo je ovo masovno drogiranje u rs-u?
Budjava slama
Ko kaze da su kreativci napustili BiH, lazu.
Cekaj je li sad zrtva Z.V. ili J.B ili je J.B uhapsena a Z.V se cudono pinasao. Ili se J.B cudno ponasao. Ali je Z.V iskocio. Ili J.B?
ovo je jedan od one dvojice laznih milicajaca iz Zikine dinastije :) sto su kaznjavali ribare :) :) u šumskoj nista nije cudno!
Nedaj boze nikome pa ni neprijateljima da se nadzu u slicnim situacijama, znate li vi uopste Koji je strah pretrpjela ova Zena, ???? Pitam ove sto se smiju clanku, pitao bih ja vas da se Desi slicno nesto vasim blizim
Uhapšena, čega se trebala plašiti ? Možda zatvorske kazne, nešto je uradila kad se nije opirala hapćenju.
U kakvo auto je sjela? Nije valjda imao i policijsko vozilo'?
Ma odmah metak nema tu popravke, psihopata i degenerik
Stio da hebe dzabe
čuj ovo, neko te hapsi,a nemaš pojma zašto...
Ilustracija iz Brckog 92?
Kriminalističkom obradom nad osobom lišenom slobode i operativnim radom policijskih službenika utvrđeno je da je na isti način pokušao protivpravno uhapsiti i osobu N. V. iz Trebinja. N.V. =NEBOJŠA VUKANOVIĆ
Hahahhaa ovaj se zadao u ulozi policajca, dobro nije se uživio u političara.
Zamisli ti kakva je ovo debilčina! Zatvor odma!
Nidje na svijetu nema
Koji kralj hahahahahahaha
a ruzne furke :)