Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad su svi u nadleznosti Lucke kapetanije Novi Travnik
@baklava2 placem🤣🤣🤣🤣😆😆😆😁
U novotravničkom naselju Stojkovići noćas se ODBIJALA prava drama, kada su tokom policijske potjere za vozilom koje se nije zaustavilo na policijski znak, ALI SU I bjegunci, ALI I policajci automobilima završili u rijeci Grlonici. Znaci placem
Pera kojot i Ptica Trkacica u Travniku
La linea , izbrisao most
@jack600 barimbarum a laaaaa....
Na sirotinje je kurcenje !
E nek su ih stigli .😂😂😂
kao u crtanom tom i jerry :)
kao u crtanom tom i jerry :)
...nek niko nije nastradao, Bogu hvala... a ovo mozda i nije lose sto se desilom, da se definitivno na infrastrukturu Bosne i Hercegovine skrene paznja i da se na sljedecim izborima zapitate ko donosi makar bolje puteve u ovoj zemlji??ovo je fakat katastrofa.... iz slicnog razloga poginuse one uciteljice, nastavnice prije par sedmica... fakat ovo samo ima u Bosni ima...🤭
Bit ce sa huliganima sve teze i jos gore kad ih podmitljive sudije i tuzioci stite poput bengalskih tigrova.Primjer sa Sejficem im daje sigurno podstrek.Sto nisu ovako bjezali i divljali za vrijeme T I T I N E policije kojoj kad bi pali u sake nisu mogli ustati ni sjesti ni po 10 dana.
Policija prava, a vozacke dozvole?! 😒 Bas me zanima kako su vozacki polozili i jesu li polagali po svim vremenskim uslovima, vjezbali po snijegu, ledu itd. MALO SUTRA!
Važi li ovde evropski izvjestaj?
Još ce policajci biti krivi za nezgodu, kriminalci su zaustavili vozilo a policjsko vozilo se zabilo otraga u zaustavljeno vozilo i uslijed udara ga gurnulo u rijeku.
"Obzirom da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavijesti da mosta nema...." JE80TE, KOJA KOMEDIJA......
@B0SNAE ovo samo u Bosni ima... Nadrealisti su ziva istina...😆😆🤣🤣🤣
Izgleda za posao na klixu ne moras imati nikakvo znanje.
@mrezasta eto ti znas uhljupe,napravi portal pa seri po njemu
10 kilometara im bježao sa golfom 2😂😂😂
I onda pojedinci kažu policija ne radi nista, vise po kladionicama i td.Bravo policijo ne daj na sebe