Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni hodaju sa arsenalima a posten gradjanin ne moze nabavit pistolj da zastiti sebe i svoju porodicu...
Kada ce te Smrka srezat i smije li ga iko srezat, izgleda niko naveliko ne smije radit osim njega. Lazni menadjer i organizator koncerata zna li se ko ga cuva i zna li se sta treba babo radit da priusti maloljetnom sinu ferari da moze kulirat gradom i cirkuzat sa policijom ?? Ko cuva prcka i zasto je nedodiriv ??
Druze on drzi citavo Sarajevo ne moze njemz burek policija nista
Ovo onaj gazda Charlie Chaplina na Malti, Ajlin
E džaba dok je mušterije biće i trgovaca treba to u apoteku pa ko hoće neka se udara ko Goran Bare nek ne silazi sa klupe umanjilo bi omladina bi se ogledala o zombije od 45kg
Čuj veća količina novca sve nabrojali šta su zaplijenili u gram samo novac u većoj količini pitam se gdje će završiti u manjim količinama 😄😄😄
tri veća paketa sa suhom zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu, više mobilnih telefona, više bankovnih kartica Znači, nije sve nabrojano.
Al ne kontam kako onaj "menadžer" Šmrk ove akcije vjesto izbegava, djete zna da radi sa bjelkanom
Sad tužioci i sudije bale kad vude ove slike sa zelenim novčanicama odma odrede koliko im košta sloboda.
Kako ce mi Sladja sad..
Lezi stoko !
Stoka te rodila
Nego sad sladjana mandic moze qrcu pjevat eto odakle joj skupa auta i hvala qrcu da je ico pao covjek valja godinama a krije se iza dva prosjecna lokala i propale pjevaljke !
Sve akademska elita kriminala
Svi imaju iznajmljene stanove a prijavak boravka je na drugoj adresi i kad se vrši pretres pretresaju mjesto koje je prijavljen boravak a u iznajmljenim trguju i pakuju.
Do sada najjače ime za akciju je bilo "akcija suho meso". Niste ga jos prevazisli. HahahhahahaHhahahahhahah
Dobri i preposteni mumini nasi. Lagano na slobodu pa opet ispocetka, valja namirit stetu jer su jedan dan bili van pogona.
Svakog ko vozi X6 I slično auta preko 50.000 na našim tablicama odmah pretresti. Odakle majstore u trenerki pare za to auto? Garantujem da 8 od 10 nisu stekli pošteno.
Pa ne nose to oni u autima , moj brat dila i kad idu onda ide 3-4 vozila ispred neki namjerno sa neispravnim jednim svjetlom drugi se ne vežu treći bahatom vožnjom skreće pažnju policiji tako da onaj koji prevozi je siguran 100% i ako je neka jača kontrola jave mu da ne dolazi. A ovi što padaju je 90% slučajeva koji su odšmekali za neku drugu uslugu. I u toj grupi imaš one koji dilaju ali nisu pali i ne vozaju skupa auta obično neki karavan ili cedy
Ono nema ni dan staža čak na birou a vozaju auta od preko 200 000 i svi u gradu znaju čim se bave.