Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio sam tu daj boze da svi prezive bilo je strasno...zato vas molim da ne postavljate podrugljive komentare,momci su mladi mi ih nismo mogli izvaditi iz vozila ljudski zivoti su u pitanju..
Kad stigose vatrogasci? Ja ih sreo na Skenderiji, onaj kombi sa makazama i opremom, i jos dva kamiona...pa kontam jel moguce da od Skenderije nigdje blize nema vozilo sa opremom za izvlacenje... :/
...nisu krivi momci. kriv je masovni ubica za volanom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Proljeće mami na brzinu...Što si mlađi to više ponese... Čuvajte se ljudi, volan nije zayebancija, jednom nogom si u grobu, drugom u zatvoru!!!
Brz oporavak momci i tuzlaci su uz vas! FKR '87
Pa uar može saobraćajna nesreća bez golfa II ???
Nasa braca sve izdrzat ce - Horde su najjace bile i ostat ce.
Kad pogledam ovo crveno auto cudo bozije da je iko prezivio
Daj boze da prezive
Toliko o novom zakonu i sigurnosti
bmw + subota ....puno konja mali iq puno Vlakovo
ovo sto se desilo to su navijaci koji su se vracali s gostovanja http://www.upslike.net/image/btBvC
Tacno ti ove vijesti raspolozenje poprave. Sve ljepsa od ljepse.
pitari se vraćaju sa utakmice ako ih je bilo haha
Ja ne znam za Srednje kod Ilijasa vec samo za Srednje kod Čevljanovica, pa bih zamolio klixove profesionalce da nam ukažu koje je to Srednje kod Ilijasa...
Nije svačije kroz selo da pjeva