Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
79-godišnji biciklista plus gle vremena vani- odlicna kombinacija
Na tom zapadu sto ti pricas o njemu imaju posebne biciklisticke staze a ne kao ovde, nataknu se u tim godinama na biciklo i izadu na magistralne ceste plus u zimskom vremenu...
@sbiljeska, samo ti psuj, ali nisi upravu! 79 godina i jeste duboka starost, bar u nerazvijenim zemljama kao što je naša. Ne možeš porediti vitalnost jednog zapadnjaka sa visokim standardom, sa vitalnošću Bosanca penzionera koji nema čak ni kvalitetan obrok da sastavi. Ne može normalno ni ulicom da hoda, a ne da sjedne na biciklo i vozi po ovakvim sniježnim putevima. Dobra vitalnost je povezana sa dobrim standardom.