Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je ovo uspio jbem mu mrtve?
Hoce li muriz ici u tuzlu da protestuje?
Cuj kako nadrogirano, pijano.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sinoć šetam od Otoke do RTV doma i gledam majmune kako voze preko 100 na sat...Ništa zakon,ništa kamere...Mora se napustiti ovaj grad i država...Nije sigurno.
Samo se pokazuje da nikakve kamere i nikakva ogranicenja brzine nemaju smisla, sve dok budaletine proilaze nekaznjeno, ili sa malim kaznama! Mijenjati ZOOBS, za ovakve stvari slati u zatvor, uvesti ogromne novcane kazne, uzimanje vozila cim skupis preko 1000KM, moze se dsta stvari uvesti kroz zakon, samo ako ima volje! Zbog ovakvih psihopata maltretirate cijelu naciju, koja se ponasa normalno i po propisima!
Ovo Sebijin audi sa zamagljenom tablicom,ccccc.
Sigurnosna situacija u gradu zadovoljavajuća
Sjecam se jedne gradonacelnice i protesta protiv nje, pracenih raznoraznim pogrdnim nazivima. Medutim sada, cini mi se da gospodju Benjaminu niko ne drzi odgovornom za desavanja u gradu.
Tempo Limit očigledno nije neko rješenje, da ne kažem nikakvo rješenje. Pošten svijet će voziti uvijek oprezno a ovi divljaci će divljati...
Kakvo je ovo izražavanje? Gdje vam je novinarska etika? "Pokosio" pješakinju? Govorite o živom biću, čija obitelj prolazi teške trenutke i ne mislite o njima nego o senzaciji. Grozno!
Manje se u ratu ginulo…. Torjka je unistila Kanton Sarajevo
Mili Bože, kretena raznih
Zbog bahate voznje majmuna, grad ce kompletan biti od kamera
100% vozač BMW-a
Policija nista ne radi, njima je radar odgovor za sve. Je*o vas radar vise..
Stoka u akciji!
Digni plocnik pola metra
Jboga mobilni, instagram i sve druge usrane platforme!! Dozivotno oduzet vozacku! Ne bi smio vise ni na biciklo!
Situacija nikad gora!