Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je to brzina trebala biti da na ravnoj, širokoj cesti gdje 4 auta mogu paralelno proći, neko udari u početak zaštitne ograde, 300km/h? Prije će biti mobitel, nekakav tehnički kvar, kugla, krajnica, trula karoserija, pukla guma stara 30 godina, sendvić, CD... Ovdje se bezbjedno može voziti do 120 km/h a ovaj Golf garant nije išao toliko. I da jeste, ne bi udario iz čista mira na pravcu!
Golf 2 "letio" izgleda možda i 80 km/h?
ovom dionicom je solida vozit 80 to je nit prebrzo nit presporo al ima ih sa autom 40kw misle da je lamborghini
Sumaher kupio 2cu, platio 50km da prodje tehnicki i opicio tockovi odpadaju s dvice, sad nije da mu zelim zlo, ali ako je ovo pouka dobro je...
ovo sto je ostalo naroda u Bosni ce izgleda zavrsit ovako. Bit ce izgleda da samo ljencine, idioti, profiteri i bolesni ostase ovdje.
Golf.golf.golf
Nema goreg i strasnijeg puta nego Sarajevo -Mostar, ogranicenje bi trebalo biti 60 max
Slabo se ti vozas, kad ti je to najgora . Dionica je odlicna, ali ima puno kretena na cesti. To je drugi par carapa.
Idi malo od Sarajeva prema Tuzli
Stvarno je sretan onaj koji vozi ovu dionicu a ostane ziv/nepovrijedjen. Pa budale ovde svaki dan udes prave.
Naravno dvica. Pola auta sto ide ovom cestom nije tehnicki ispravno. Sarkofazi na tockovima
Jedan golf 2 manje. Brz oporavak unesrecenim.
Puff trss