Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iza 23h treba na svakom semaforu patrola biti.
Koja im je više furka trkati se i gasati kroz gradske ulice. Iza 20 sati su svaku noć trke, poslije 23 sata posebna sorta paša bruda babinih sinova i dilera se trka. Mentalni sklop za vješala
pa tad sirotinju kojima je tata kupio kola, zaspao, izadju da se prave pametni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neka bude zahvalan Bogu sto na tom trotoaru nije stajala jos jedna Alma, Azra, Edita,Selma... Rahmet im duši svima stradalim..
Volio bi on da su bile kakve djevojke da amortiziraju udar u stepenice da manje stete bude na autu. Yebe se njemu za djevojke.
NEKA SI TI ZABI MU IMA KASKO KAD DOBIJES PA OPET GAS
Sve treba kaznjavati i to ne kamerama stacioniranim vec oduzimanjem vozacke i ponistavanje te iste,da bi ponovo imao pravo na polaganje....Nakon ponovnog istog prekrsaja oduzimanje i bez prava polaganja!!! Mislim da bi sa ovim zakonom drzava bi imala zarade i korist a normalni vozaci ce biti spaseni sa kaznama radi nenormalnih bogatih derpi.... I najvaznije policiji dati ovlast !!!
Ovaj sto vozi crnog mercedesa 1,55cm automehanicar radionicu preuzeo od Dž…..a Olovska, mali je trazio batina nagoni se na svakog. O drugim necu nista reci jer poznajem u kakvoj je situaciji!!!
Što su ih vadili iz auta? Trebali su i auto i njih pravo na otpad.
Ovuda cesto sa biciklom prolazim, u zadnje vrijeme sa velikim strahom zbog raznih plivadona koju saobracajnicu smatraju trkalistem, zbog njih biciklisticka i pjesacka staza postaje ruski rulet.
ìsao čovijek u biblioteku da vrati knjigu,pa požurio da ne zakasni
Malo se popilo i nadrogiralo
sto neugine smece sandzakjlijsko
Ti trebas uginuti jer si zivotinja u ljudskom obliku
Ne kaže se izgubio kontrolu nad vozilom,već ne prilagođena vožnja stanju i uslovima puta,daj malo se uozbiljite,da ne pričamo divljačka vožnja
Uh jes poranio ovaj sto brise komentare 😅
Evo ministru mupa ks da potroši jos narodnih para,svaku nesrecu covjek iskoristi da izvuče pare od gradjana
Svi govore o bahqtim vozačima a niko ne govori o bahatim vlasnicima firmi koji 30 god asfaltiraju sarajevo, ministrima koji to placaju našim parama,bespravnim objektima uz cestu za koje dozvole dobijaju u mjesnoj zajenici ,policiji koju hapse zbog droge,sudijama koji sude po imovinskom kartonu,doktorima koji tako liječe.. samo nek ne puca
sto ostade ziv o.t.a.c te j,
Divljanje i nekultura u saobraćaju, u Sarajevu i dalje bez riješenja!
Opet manijaci i kocijasi sa usijanim glovama i papanskim kolima