Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kretensku posla, najgore što ovakvi debili ubiju nedužne na cesti i nikad pameti, nije mi sekunde žao ko god pretiče, jurca, žao mi što majmuni ubiju i naprave invalide od normalnih na putevima. Ne znam što ne odu negdje u planinu pa, se ne trkaju do istrebljenja.
Zar se iko vise cudi? Pandemija debilizma i papanluka.
Najveca glupost kad nagazi na gas i ponese ga birzina pomisli da je kralj na putu to kratko traje ali kajanje ostaje citav zivot zarezan u mislima koje nemoze izbrisati.
Ne brze od zivota
nije kriv zakon i policija.......tik tok i budalestine glavni uzrocnik
Sreća nisu brzo vozili
Ja razumijem deformacione zone na automobilima ali ovo nije to! Pa kojom brzinom su idioti išli pa su ovako uništeni automobili?!🤔
Ovo da je neki bwm od 100 hiljada bilo bi 50 komentara vožnja vaka naka sad kad je neko sirotinjsko auto valjda narod nema o cemu da serucka pa sute
voznja vaka naka moze biti sa svakim autom kompleksasu
Narod nervozan i lud. Teško se normalnom svijetu.