Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast glupani 👍🏼
@dostdobarkomentar1 malo kasno citam vijest a kontao samo napisati e neka su, bem ti 2fat2furious a ti bulevar prijedora sta ti imas komentarisati kad vi nemate ni semafora u prijedoru
Krenule kelje nazad u zivinice pa da se usput i pogOnjaju ... jebi hin nek po crkaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Donijet zakon da u prvih pet godina posjedovanja vozacke smije upravljat vozilom samo do 70kw,ne vise.
Zakon vazi ako nisi babin/tatin sin
kad si retard napravit ces sranje i na biciklu. Ogranicenje kw je besmisleno. I najslabiji auto moze ici 140km/h.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko je brži u pogibiji ?
Davno sam ja to napisao: BMW 20 godina star, zatamnjena stakla, ljetne gume u januaru goriva za 20 maraka, kutija cigara, Jala Brat, Coby i neki moderni hip hop rap mada faka pjevači
Sad će se utrkivati u brzom hodaju.
Mala kit@ velika brzina kroz grad
Mrs majmuni treba vas dodatno prebit. Treba neko nevin da nastrada zbog vaseg pileceg mozga, da izvinu pilici
svi im se smeju........
Pa to je svakodnevna praksa u gradu. Bahati balavci. Policija ih zaustavi i pusti. To su babini sinovi. Zato kada zaustavi covjeka koji ide s posla uradi mu tehnicki pregled,sve trazi. Radari ujutro u 6h. Kada ljudi idu na posao. Ma tako je godinama.
@Raznolikost Tacno, mene slika radar jer sam zurila na posao ljekara u po pandemije, a danas gledam tom istom magistralom ogranicenje 40 a voze 100, i nigdje nikog da slika. Uzas drzava
Polit auta benzinom i zapalit, sa vozacima unutra.
Naj gori vozac je onaj koji zavrsi u kanalu ili zidu, a da ne bi doslo do ovoga gdje je policija da kaznjava i oduzima vozacke pa i auta za ne primjereno ponasanje!
@mozebitbude najgori,neprimjereno itd,itd ali vozac moze zavrsiti u kanalu ili sudionik u prometnoj nesreci uslijed umora ,u tom slucaju nemas bas kontrolu nad vozilom bilo da si Michael Schumacher ..
Ni jedna nesreca ne ide bez BMW
BMW od 2000 KM, krsh!!!
@Idol gdje ima brate od 2k da uzmem onako iz dosade da lupam od zid
@075Tz & iz posavine Sam smecaru Tuzlanski prodani Petokolonasu smrdrdljivi & Fuj
Ud'rite glavama u zid j.bo vam konj...
Kako je zid?
Dragi novinari, uradite svoj posao, malo istrazite, dajte nam nastavak price za par dana i recite nam kako su ovi mangupi i potencijalne ubice kaznjeni.