Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne gledajte u telefon dok vozite! Barem 90% ovih sitnih nesreća po gradu su rezultat nepažnje zbog korištenja mobitela u vožnji.
Da,stane na semafor odmah tipka i gleda u mob,pa zar je chatanje sa prijateljicama tako bitno da ne moze cekati.Ali onda se osjecaju kao da znaju voziti ,puni sebe
E da si udario na otoci ,bio bi bas belaj pravili su je 6 godina
Kakav terenac ovo hunday suv jos po belaju samo prednji pogon. 🤣🤣🤣
Sarajevo.
nema sedmice da neko od stajališta tramvaja nije demolirano u Sarajevu, baš privlači aute
MAJMUNI,TA VAS SU SAMO TAČKE,SIGIRNO GA POSTENO NIJE ZARADIO,ILI JE DRŽAVNI,ILI NA KREDU ILI LIZING,STOKO NESLANA,NIJE GRAD ZA VAS,MARŠ U ŠUME I ŠTALE ODAKLE STE DOŠLI
Mobiteli, mobiteli, mobiteli. I to u autu koje ima handsfree opciju, ali ako ne držiš mobitel da svi vide, nisi nikakva faca.
sreća pa nije Otoka inače bi našim trebalo još 2 godine da saniraju tu stanicu
Telefon u ruci 80%... 20% neka druga okolnost...
Ma GTA VI da bude smještena u Rajvosa, znači vrh, nema dalje
Ovo stvarno nema smisla - stanica svako malo! Pa kako će brat udariti po gasu sa ovoliko stanica pored ceste!?
Nazalost u kakvoj sredini zivimo mi ne mozemo imati lijepe staklene tramvajske stanice vec samo betonske zidove postaviti kako nas ne bi pobili idioti dok cekamo tramvaj. Sto je najgore i kad udjemo u tramvaj nismo sigurni
Hoće li njegovo osiguranje pokriti štetu na stanici ?
ONU SU ZADNJU PRAVILI GODINU DANA,MAJMUNGRAD
Malo se igralo s mobitelom jbg!!
Jarane nasta ti ide ,Hundaji eee to ide pola na alkohol a ima dopunu droge . nijei ni cudo da se svakodnevno desavaju saobracajni udesi .
Tipkao-la na telefon 99%
Ispitati pod kojim je okolnostima doslo do nesrece. Samo ako je lik imao infrakt ima opravdanje . Ako je u pitanju droga ili surfanje po mobitelu onda ga trajno iskljuciti iz saobracaja. Mogao je pobiti 20 djece na stanici.