Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je upravo razlog zbog čega se sve ovo i desava. I Sanjin će se nagoditi, već je pocela priča kako mu je zao, a onu prokletu noć se deaktivirao sa fb i on i njegova porodica. Svjesno su mu pomogli da se izgubi. A da ga je bar 20 godina u zatvor prvo on ne bi nikoga više ubio, a onda bi i svi ostali dobro razmislili isplati li im se glumiti mangupa. Ova drzava je idealna samo za ubice, lopove i parazite.
Ceko da se otrijezni pa se prijavio...ali trebo bi zbog pritiska javnosti dobiti maksimalnu kaznu...mada je i ona vjerovatno blaga!
@uskrsliTito jedina dobra stvar a da je iz sandzaka su one pituljice, mantije :-)
Nek je živo dijete, ali kako pustiti čovjeka koji je udario dijete i pri tom pobjegao! Pa, ja da vidim da neko dirne neko dijete izmlatio bih ga, a ovom kažu "sve u redu, nemoj se ljutiti"!! Ovaj sistem treba mijenjati, samo kriminalcima odgovara, narod se treba dignuti, ako čekali politiku neće se ama baš ništa riješiti! Samo demonstracije!!!!!
U pravu je Dodik sve ovo treba rasformirati i onako nicemu ne sluzi.
Svi fol negativni,da su oni u pitanju tj namjestu vozaca ko copi bi se sakrili i usutili! HVALA ALLAHU DJETETU NIJE NISTA! ON CE ODG PA NOVCANO NOVCANO USLOVNO USLOVNO! HA JA!
Umjesto da ste nakon svih onih patnji u 90im potpuno zabranili turbofolk u Sarajevu, vi ste postali Meka za kojekakve turbofolk krkane i majmune sto se ni potpisati ne znaju kako treba, i sad vam takvi neandertalci kolo vode i ubijaju djecu kako im se digne. Sjebase vas Srbi bez rata turbofolkom.
jbg stari, hitler je obozavao klasiku i wagnera, pa sta ispade, znaci-ne mlati bez veze da muzika ima neke veze s tim (ceca, stoja, severina, hanka, koke i oba halida-sve je to tu negdje, u 5 deka...) :-)
Evo oh opet pustaju divljake na slobodu.. Dizi se narode dok ih nogama neizsutamo iz fotelja na ulicu nece se nista promjeniti
A glupaka, znaci ako nije umrla on moze na slobodu. Pichka li vam matherina.
gosp izedbegovic se nije ni oglasio u vezi pogibije djevojaka fujjj, a neznam sta se narode bunite sada pa vi godinama birate te ljude u vlasti jer vam je drazi sda i 50 km sto vam daju nego zivoti vlastite djece zakuhali ste sad kusajte corbu sami zivio sda sbb sds hdz
Nema druge narode..opet pred Konakovića I nema popuštanja dok ne podnese ostavku ili pod hitno promijene zakon I počnu ga bez milosti provoditi. Izgidoše nam djeca na ulici, probudite se !
To se preko Atlantika zove " Hit and run" I bez obzira na izgovor ne gine ti robija. a kod nas ga pusti na slobodu? Pa šta je lekcija širim narodnim masama? " kad su pustili njega pusti će I mene sutra -samo se napravi šonto ili potplatim nekoga" _tako sam ja shvatio poruku policije I pravosuđa
@Jameesudin krkane idi lijeci se.
Mora da je onaj taxists Koji je presao preko granice u srbiju neki Dan,
koji degenerici u pm, dajte mu još šestoaprilsku nagradu, zaslužio je čovjek
Ljudi urazumite se malo!! ovaj covjek se bori za koru hljeba i svima se moze desiti greska. Kriv je sto je pobjego , al' opet ako nije toliko strasna situacije covjeku je red halaliti ako se pokaje....
Ne moze se nas mentalitet nikada promjeniti.Apsurd je ovoga covjeka porediti sa onim kockastim sto je ubio?! Mi smo samo divni kada treba druge osudivati,psovati,dati predpostavke sta bi mi u datom trenutno ucinili! Pola ovi sto komentarisu garant ne voze,ne moze se to njima nikada desiti.
ovdje samo revolucija pomaze,u cijeloj BiH jedino tako mozemo izvuci ovu zemlju iz jada,bijede,lazi,korupcije i nacionalizma
Istina je da je taksista probao pomoci, a curica ustala i otrcala, pobjegla. Covjek skontao da joj nije nista i nastavio dalje svojim poslom.
U banana drzavi mozes da gazis ljude i niko ti nista nemoze, mozes da neplacas pores, mozes ustavno da razvaljujes, mozes da uzimas koliko hoces ako si drzavni uhljeb, mozes da bacas smece sa 15 sprata ili kroz prozor auta zafrljacis ispijenu flasu. Mozes sve.
Kako stvari stoje, želite li nekog ubiti, ne koristite fizičku silu, hladno ili vatreno oružije, jednostavno upalite motorno vozilo i likvidirajte osobu koju ste naumili, možete ostati,a i ne morate ostati na licu mjesta nesreće, i u jednom, i u drugom slučaju nećete odgovarati po našoj policiji. Volio bih znati, koliko je vozača ubica optuženo, osuđeno i zatvoreno unazad 20 godina, i oni koji su zatvoreni koliko su odležali robiju.