Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE BRANIM OVOG LIKA UBIO BIH GA DJEDOVOM DVOCIJEVKOM KAD BI GA VIDJEO ALI TREBA DOBRO ISPITATI SVE OKOLNOSTI I TKO JE SVE UMIJESAN A ZA TO NEMA VOLJE I NEMA NI TKO A SVJEDOC PRICAJU STA IM SE NAPISE JADNO BIJEDNO ITD I SUTRA CU I JA PRED OVAJ SUD I KAKO DA MU VJERUJEM KAD NA VRATIMA PISE JEBAN SI
Ne mozes vjerovati dokle ide bosnjacka glupost.... cijelu hebenu drzavu vam islamisti drze u saci a vi i dalje krivce trazite u srbima... pogledaj malo dokle ti je drzava dosla, gdje si dobrodosao sa svojom putovnicom... postali ste hebeno gnijezdo radikalizma u europi, ne postoji teroristicki napad koji nema nekakve veze sa bih i vi i dalje krivite srbe?
Sad je jasnije zasto nakon ubistva policajca u Bugojnu u F BiH nije proglasen dan zalosti.
Bio je plav crvene boje....bio je žut zelene boje ....i tako dalje. Imamo sudstvo samo da se kriminalci šprdaju sa njim
Nema drugog Boga do INTERESA! INTERES je stvoritelj svijeta i upravljač čovjekove sudbine INTERES je svemoćan INTERES govori svojim božanskim govorom INTERES sve stvara, održava i rastvara INTERES je oduvjek INTERES živi vječno INTERES sve zna INTERES sve čuje INTERES sve vidi INTERES!!! Zbog njega se radjamo, živimo i zbog njega na našoj smrti zarađuju. Zbog njega mrzimo i volimo. Zbog njega idemo u ratove i ginemo.
jebes zemlju koju vodi sda
Nije Dakić samo iskazivao svoju mržnju prema Sarajevu i ljubav prema Radovanu Karadžiću prenoseći stihove drugih autora, nego se i sam potpisao ispod nekoliko sramnih konstatacija. U tekstu kojeg je objavio na portalu frontal.rs pod naslovom “AUBL: Tompson nadahnuće profesorima”, krtikujući što se na Akademiji umjetnosti u Banjaluci vježbe za studente izvode prikazom i analizom Tompsonovog spota, Dakić je ustvrdio da je “društvo u Banjoj Luci nepremostivo civilizacijski liberalnije, čak i od intelektualnih elita u Zagrebu i Sarajevu, a o prostom puku da ne govorimo”. Dakić je zaboravio da je u Banjaluci srušeno 16 džamija, da se u tom gradu u miru, 2001. godine, okupe hiljade građana koji rušilački i varvarski atakuju na postavljanje kamena-temeljca za obnovu džamije, a pri tome pogine jedan Bošnjak i bude na desetine povrijeđenih, skrnavi se ovo mjesto puštanjem svinje u dvorište i zapali se nekoliko autobusa! Podsjetimo Gorana Dakića da je “od Sarajeva civilizacijski liberalnije druš
Zapošljavanje Banjalučanina Gorana Dakića na sarajevskom portalu Klix najvjernije pokazuje koliko se Sarajevo pretvara u ono što je bilo prije rata – slijepo i naivno da vidi i prepozna svoje mrzitelje. Redakcija Klixa primanjem u svoje redove ovog novinara ponizila je patnje i žrtve Sarajeva koje su mu tokom rata priredili njegovi mrzitelji. Na Facebook profilu Gorana Dakića bestidno stoje velikosrpski stihovi u kojima se iskazuje mržnja prema Sarajevu: “O, Bože, koliko sam zamrzeo Sarajevo, lepi grad nad kojim se prolećno nebo nesigurno klima, bolesnik koji širi nesnošljiv smrad govori poslednju želju: smrt Srbima. Nikada neću zaboraviti Sarajevo, zimsku bajku i njen kraj u krvi martovskih svatova, rahitične starce koji psuju srpsku majku…! Novinar Klixa prenosi i stihove koji za poruku imaju da Radovan Karadžić ne može biti uhapšen, da on živi u mnogim njegovim poštovaocima: “Oj, Evropo, gomilo gova*a, čuj šta veli poeta usmeni: ti uhvati lažnog Radovana, onaj pravi krije se u meni.
kad god mu glavu vidim.. bolje da ne kazem sta pomislim. Da hoce vise da ga zatvore,kljuc bace i ne pisu o njemu!!!
Ako je Oks vjernik i ako zna prouciti suru ja sam Frank Sinatra.Ko mu je platio,zasto je to uradio to ne znam.
Ovi sto komentarisu ovo sudjenje..moraju prvo znati da su im kljucni svijedoci dva sitna lopovcica iz bugojna koje mozes kupiti za dva djointa..a sto se tice same eksplozije samo pojedini visokopozicionirani znaju pravu istinu..ali eto morao se neko neko naci na klupi da mu se sudi....a i sami znate koliko je kod nas policija uvucena u kriminal i korupciju...pa glavni operaticac za kradju auta na prostoru bugojna bio policajac....nema dalje....
Joj Hamo vidi mu glave...
Ma nemoguće.Pa nema kod nas terorista, kod nas nema vehabija koji vrbuju omladinu za Siriju.E moje Bošnje, debelo ćemo platit ovo guranje glave u pijesak
Imate hronicnu potrebu da se pravdate kako ste bezgresni i kako nista ovo nije terorizam, i za svako ubistvo i zlocin trazite opravdanje. Sa druge strane, od Srba trazite suocavanje sa vlastitim greskama (ja kao Srbin se slazem da mi sa mnogo cega imamo da se nosimo).
Nažalost u pravu si.Iskreno se nadam da je to samo po komentarima i da su autori neka glupava balavurdija.Istina da nas je malo optužilo teroristički čin u Zvorniku i da smo tražili neka opravdanja...Postali smo sami sebi najveći problem, rat je završen davno i treba gledati u budućnost da svi imamo neku sigurnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)