NE BRANIM OVOG LIKA UBIO BIH GA DJEDOVOM DVOCIJEVKOM KAD BI GA VIDJEO ALI TREBA DOBRO ISPITATI SVE OKOLNOSTI I TKO JE SVE UMIJESAN A ZA TO NEMA VOLJE I NEMA NI TKO A SVJEDOC PRICAJU STA IM SE NAPISE JADNO BIJEDNO ITD I SUTRA CU I JA PRED OVAJ SUD I KAKO DA MU VJERUJEM KAD NA VRATIMA PISE JEBAN SI
Ne mozes vjerovati dokle ide bosnjacka glupost.... cijelu hebenu drzavu vam islamisti drze u saci a vi i dalje krivce trazite u srbima... pogledaj malo dokle ti je drzava dosla, gdje si dobrodosao sa svojom putovnicom... postali ste hebeno gnijezdo radikalizma u europi, ne postoji teroristicki napad koji nema nekakve veze sa bih i vi i dalje krivite srbe?
@perfekcionista1 - trebo si obratit pažnju na sadržaj emisije i jasno bi ti bilo kako je eskaliralo da dođe kasnije do tog napada. Gledo si emisiju nemaš pojma o čemu su pričali, nemoj zezat ***u miša.. Lik je bio na nekoj vjerskoj službi (sorry ne znam kako se tačno zove) i tu je bio gost Tihić. I nešto je Tihić neki govor držao a ovoga je isprovociralo zašto ovaj kenja na vjerskoj službi političke gluposti, nešto tako... onda su njega maltretirali zbog toga - valjda ti lokalni policajci i grubijani, i onda se sve zajedno zakompliciralo u pičku materinu... Bio je gost u emisiju upravo povodom tog maltretiranja jer je on tvrdio da je nevin podnjeo torturu samo zato što se pobunio protiv nepravde na toj službi i skrnavljenja vjere političkim glupostima...zbog čega je bio maltretiran sa svih strana a eto najgore što je fizički zlostavljan valjda od tih policajaca..
Prikaži sve komentare (76)