Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD ĆETE UVESTI KAZNE ZA NEODGOVORNO PALJENJE I UGROŽAVANJE SIGURNOSTI LJUDI I ŽIVOTNJA??? JUČER VOZIM AUTOPUTEM KOJI JE KOMPLET U DIMU OD ZAPALJENOG POLJA PORED CESTE??? NEVJEROVATNO ŠTA DOZVOLJAVAMO NEODGOVORNIM POJEDINCIMA KOJI UNIŠTAVAJU BILJNI I ŽIVOTINJSKI SVIJET NEKAŽNJENO!!
Mozemo mi uci u evropu ali ona nikad nece uci u nas !!!
U Evropi je zakonska regulativa drugačija od naše, kazne su enormne, a Sarajevo je imalo kanalizacione odvode prije Londona, znači samo visoke kazne za neodgovorne pojedince.
Ja što treba, debelo kažnjavati i našla titi svu šumu koja izgori ovim degenericima seljačkim
Vecih debila,budala, krkana , bezobraznih i neizivljenih kretena na svijetu nema od nas u BiH,sve živo unistismo, fujj stoko
Dok neko ne zaglavi 5 godina zatvora neće se narod uozbiljiti.
Juce lijepo vrijeme, seljadija popalila livade u naseljenim mjestima, vatrogasci idu, sirene se ore, druga seljadija u svojim vozilima vozi lagano svojom trakom, ne pada nikome na pamet da se skloni u stranu... I tako, narod gumenih glava...
Nekako sporeljeca mene tuga spofata , ova pjesma ima smisla sa nasim pozarima da se nismo naucili pameti kako se cuva prirodna okolina , toliko glupi predavanja je bilo das te bar jednom organiozovali protivpozarnu zastitiu i pokazali sta se desi kad palite korov, rostilj ili bacite opusak u vrlo osjetljivom podrucju koji uzrokuje pozar.
Izborni zakon je važan Šume neka gore.
100 miliona KM je ogroman nivac za kanader,a Hrvatskoj dali 2 komada iz EU fondova..jbg sto se izaslo iz Jugoslavije
Nažalost, paljenje korova nije zabranjeno!!!! Iako paljenje nema nikakvog stručnog opravdanja, a štete su ogromne. Stradaju brojne životinje koje se sada legu, požari, zagađenje zraka.... I nije zabranjeno????
Seljadija pali korov i starezinu svake godine, samo kazne uvesti treba i nece vise
jadovi nisu ni svjesni koliko su primitivni
seljoberi pale gume plastike i ostalo smece da nas truju