Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kupujte maramice
bože sačuvaj kakva vremena su došla
@ceo Gadi mi se stanje u drzavi ovoj.Ne mogu prosetat da neko ne dovikuje.Od migranata bradr bradr do cigana koji konstantno nasrcu i prose za marku.Ne mozes stati sa covjekom 5 min prozborit da te neko ne prekine i moljaka za pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sexy migranti
Šta vam je Allah vam se Smilovao...STA vam je,brukate nam vjeru...Allah vas uputio
donirajte im spida nek se svi porokaju medjusobno
Balavurdija se povazdan bode. Bukvalno su dopustili da se u nasu zemlju dovedu i nasele ljudski odroni....Najvece smeće svijeta.
Drago mi je da naš zdravstveni sistem njima pruža adekvatnu uslugu...a nama i dalje ne morate ni da se javljati na telefon...ako se slučajno i javite slobodno nas i dalje odbijajte riječima "primamo samo životno ugrožene"
Poslovni ljudi,nema zajebancije...
Jedino rjesenje - DEPORTACIJA
Još jedan antimigrantski članak, evo što se točno dogodilo. Vodila se akademska rasprava o korona virusu. Afganistanski akademci su tvrdili da je virus umjetan dok su Pakistanski akademici tvrdili da za to nema ama baš nikakvih dokaza. I onda je došlo do povišenih tonova doktor Ahmad Sharivari iz Kandahara je reko da više vrijedi diploma sa fakulteta iz Travnika nego Pakistanska sa univerziteta Jalalabad i tu je nastao opči kaos.
Mašala
Svađali se oko kvantne fizike. Ovi Pakistanci podržavaju string theory
poklali se oko knjige ko ce je prvi procitati
Koliko se slucajeva ne prijavi i zataska rjesava izmedju sebe bez policije i ostalih???
I kod njih nacionalizam bukti. Sindrom Bosne šta li je
fini neki ljudi