Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porodica Mittal vrijedi vise desetina milijardi dolara. Smatram da bi se jamstvom manjim od JEDNE MILIJARDE KM, doslovno pustilo ovog cigu da pobjegne na drugi kraj svijeta. Ako uplate milijardu moze i pobjeci jer ce ekonomski ispraviti ovu zemlju, bogte mozemo A1 autoput zavrsiti citav. Just sayin’
@traLaLaze za milijardu KM ovi naši bi mogli jedno 25 km autoputa napravit po trenutnim cijenama xD
@traLaLaze tri milijarde
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
treba uhapsiti i frizera ove trojice.
Ode Mr. Bean pa-pa... čim uplati simboličnu "donaciju".
Baš ćemo Vam vidjeti pamet kod određivanja kaucije.
Udarice nih ridjobradi Po usima ko da gledam. Nikon toga ide nova investicija na Marijn dvor.
E čuj PraMudo
Haha samo nam platite i mi nikad sretniji. Uobičajeno za nas
ovaj u sredini isto žaba kreketaca.
Ako bude kaucija ispod štete koju je napravio i love koju je pokrao( cca 20 milki) onda je jasno.ko je pare.dobio(sudija). što kažu ljudi manjak.na.poslu višak kod.kuce( novo.auto i stan se kupi za minutu straha)
Face im govore mnogo o '' postenju '' tako da me nebi opet iznenadio neki nacin '' podkivanja '' znajuci nas karakter sadasnjeg sudstva i tuzilastva . Samo kaucija od 2 - 3 milijarde i uz mogucnost oduzimanja ovdje stecene imovine.
Potkuj me care ako moze za mog prijatelja Mittala
jedan iz gikila im je na istu foru već pobjegao. hajde što su glupi ovi iz TK nego je isti srbe prevario a eto i naše klotzeve je 2 puta navuko. Tako će i ovi živi bili pa vidjeli
koja plava koverta , vecerica gdje u restoranu i ode ovaj iz BejHa
Pa ljudi, Pramod Mittal je jači od Bake. Bska bi dao 100.000.000,... kaucije, samo ga ne diraj. Ovaj je za njega maca. A tek Mile i onaj katolik,,! Ko pola Bake.
Kolika je kaucija?
Vele 50.000 KM. Hajvani, to on dnevno uzme.
Vidim hapsi se ekonmski kriminal, ali samo da upitam u kojoj je ovaj stranci? A nema je. Jadan on