Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto jesi vidio ovog debila sa peticom sto izlazi sa benzinske sta uradi covjeku...
sreca pa nije povrijedjen...a da je pravde...izasao bi iz vozila i ovog vozaca petice poslao na fikretov respirator...
Kao ovaj sto se ukljucivao je pun grad debila i u Sarajevu. Danas na kruznom toku kod pijace na Otoci dva debila pricaju na telefone i umalo me ne udarise. Jedan mi je oduzeo prvenstvo jer sam bio u kruznom toku a on se ukljucivao, a drugi kreten htio pored mene da se ubaci i prije mene izadje u ulicu dole prema Grasu. Strasno. Al obojica telefone na usi.
ovog majmuna sa golfom slomit popola, maiku ti iebem bezobraznu, jos nastavlja voziti.
Ovom što se uključio s pumpe na magistralni put a da se ne zaustavi i ne pogleda oduzeti vozačku i u zatvor ga strpati. Još papak nastavlja da ide, a lik umalo ne pogonu zbog njegove gluposti. Ovakvima nije mjesto u saobracaju. Dobro je prošlo, moglo je kobno završiti.
Pa pjan insan se ne bi ovako se uključio. Javno ga streljat djecu mu nabijem retardiranu.
Hladno otišao
I tako stradas ni kriv ni duzan,radi I D I O T A
Nije mogao da vidi lijevo od kockaste seljacke glavuse
ovo samo zena moze biti ili neki dzuturum
Ovaj sto je uzeo prvenstvo i prosao neokrznut je kriv, ali zakon kaze ovako: Ukoliko je stao i evidentiran, bice sankcionisan za oduzimanje prvenstva, ali vozilo koje je udarilo u kamion je preslo na drugu stranu i izazvalo je udes, jer uvijek postoji klauzula neprilagodjenosti brzine. U principu je trebao zakociti, ili pak udariti u vozilo koje mu je uzelo prvenstvo i tada ne bi bio kriv. Mozda nam se ne svidja, ali po zakonu je tako,
Nisi u pravu. Malo bolje se informisi po pitanju ovakvih ili slicnih slucaja.
@Formula Nadam se da nemas vozacku, jer ti nisi nista bolji od ovog debila u golfu. Ja da sam bio u ovom autu ne bi kocio vec bi dao gas i opalio ga bocno, da vise nikad ne bi sjeo za volan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav debil jbo sve svoje nije ni zastao da pogleda
@B3N3VR3K Pogledaće dok kući dođe. Čini mi se da je i njega dohvatio nakon kamiona.
@moee pa zaljuljao mu se zadnji kraj sigurno
Sto ti je ne iskustvo za volanom, ovaj hoce ovog debila da zaobidje jer izlazi na put a ne gleda da mu ide kamion u susret umijesto da ga pukne jer mu je oduzeo pravo prvenstva i eto zamalo glavom neplati!!
Gle majmuna izazvo udes i samo ode niz ulicu, pa ovo treba na dozivotnu osuditi samo zbog ovog poteza, o oduzimanju vozacke svaki komentar je suvisan.
Bas me interesuje koo je kriv ovdje. Po svemu bi trebao bit auto sto izlazi sa benzinske,iako je auto koje se sudarilo preslo u drugu traku?
Valjda se salis?!
Treba uvesti oduzimanje vozacke dozivotno.
@damir0201 Zabraniti mu da i biciklo vozi.
Samo da se vozacu golfa ovim putem sjetim najmilijih
Vozač petice iz Sarajva
@dragonba pa sta ako je iz Sa, ne mora znaciti da je rodjen u Sa...bice vjerovatnije da je rodjen u Foci, Gorazdu, Rogatici, a da je nastanjen u Sa, jble vam autohtone sarajlije familiju
Treba ga imenovati za ministra saobracaja , takvi su nam vecinom na pozicijama ministara