Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Tuzlake, u Sarajevu niko ne bi reagovao, jer građani gledaju samo svoja posla to smo vidjeli u američkim filmovima. A gdje su sada ona ljudska prava zbog koje ukidoše smrtnu kaznu! Šta ovo g***o zaslužuje nego smrtnu kaznu?
Govori u svoje ime, a ne u ime svih sarajlija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo za te ljude,stvarno svaka im cast!a jel te bolan imalo stid tako komentarisati za Sarajevo?!
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
Stvarno Nisam Pametan Za Bilo Kakav Komentar..
Nacin Tvog Pisanja Govori O Tvojoj Inteligenciji.
CIGAN CIGANKU. TAKO ONI RJEŠAVAJU, NJIHOV SCENARIO.
Ala su ga opkolili, svaka im čast...
još jedan Kuduz.
objesiti stoku javno!!!
Bravo za Tuzlaka, u Sarajevu niko nema muda za to.
Ja kretena hljebe dragi...
lala 77@nema potrebe da ti elboriram odakle su mji niti te znam niti me znas dovoljno djed,ovdje stari i ja rodjene sarajlije ,ti ako nisi sta cu ti ja uvijek ima opcija rkni se sa 10 sprata uzimam kesu uzimam papir,ili se besi,uzmi srkni kiseline itd...imas veci izbor u opticaju.
Opet tuzla taj anacionalni grad a ipak prblematičan za život
. Jeko TO sARAJLIJE ??? .
Naravno da je na nama da osudjujemo,svaki normalni gradjanin treba osuditi zlocin usred bijela dana,i naravno da nas se ne tice sta je bilo medju njima ,nije smio ubiti,ma sta da je u pitanju.!!!!!!!!!!
Da,da je to uradio u neko doba noći gdje ga niko ne vidi pa hajde,čovjek bi mu i oprostio...
Je*o mu Bog mater
neće majka kurca onda dugo vidjeti.
uvijek me zanimalo da li je grijeh pričitati ovako nešto samim time sto ne odlucujem da li cu to procitat ?! ima li neko od vjere da me prosvijetli
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
najbolje mi je kad kod ovakvih preko 60 godina, motiv bude ljubomora....
Ovi Tuzlaci nisu normalni počevši od onih cura u školi pa sad do ovog ubistva u sred bijela dana.Koji bolesnici fuuuuuuuuuuuuuj.
Cek,sad po ovom nema normalnih tuzlaka jel?
jesi li jedva docekao da kazes nesto lose? -.-
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Divi srb...ovaj tuzlaka što se javljaju. Jedva dočekali da popljuju Sarajevo i sarajlije, eto vi znate kako bi saralije reagovale. Ja što ne mogu papaka...
95 % je ona kriva
ma 200%
tuzla: mracna kasaba, najdepresivnija u regionu. svaki mjesec makar jedno samoubistvo a ako ne dignu ruku na sebe onda ce na drugog. a faraonu, velikom vodi jasminu imamovicu lijepo