Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta vi želite postići sa ovim huškanjem iz Sarajeva i jednostranim osuđivanjem, huligani iz sarajeva su divljali i vi to ne vidite, di su ovdje Škripari pa nema ih nikako I onda se čudite što vas iz Sarajeva nitko ne voli, kad ne bude Širokog klati će te se sa Zenicom i Tuzlom Sarajlije sz bahtae jer žive u glavnom gradu i to je tako
Iz ovog S. Brijega izgleda uzadnje vrjeme samo dolaze ubice. Prije nego sto ta ustaska gripa predje i na ostale krajeve nase BiH, najbolje spalit to selo.
\"CROmozak\" - BEZ mozga, molim hrvate da se ne ljute zbog mog komentara na ovog UHLJUPA i CM*RA od nazovi covjeka no_name - BEZ mozga, molim bosnjake da se ne ljute zbog mog komentara na ovog UHLJUPA I CM*RA od nazovi covjeka OTPOR STOKO! Koliko ste slijepi da i ub*ce svrstavate gdje ne treba i svuda osim u ZATVOR! Zar su potrebna DVA sudjenja da se GO*NA posalju u \"SEPTICKU JAMU\"? Zar ste toliko slijepi?? OTPOR STOKO!
e vas sto u ovom vidite nacionalisticki ispad treba prikljucit na elektrosokove
vala bas.....majku im ustasku
Možda je kalaš ispaljivao kamenje? jel\' de damire? KLOCU JEDAN!!!
Majku im balijsku !