Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba izvaditi popis stanovnistva iz 1990 i sve rastjerati odakle je ko dosao.Ovo vise stvarno nema smisla sta se sve desava u Sarajevu. Naselilo se sve i svasta i donijeli svu nekulturu sa sobom pa im vise nista nije ponasati se kao na divljem zapadu.Sarajevo sarajlijama a ostali idite tamo u svoje divljine pa tamo divljajte.
pa i tvoja je familija nekad dosla u Sarajevu.. ili 90ih ili 50 godina ranije ili 100 godina svejedno nekad su dosli.. ne mozes tako stavljati sve ljude u isti kos! znam ''sarajlija'' cije su familije dosle ovdje prije 100 godina pa bi ih opet bolje bilo otjerati na nekakvu planinu na kojoj nema ljudi nigdje u blizini..
u Sarajevo*
šteta mladosti
E koja stoka zivi i ima net u Bih,i kad neko umre cirkuz prave od toga..
Jos su i nepismeni.
1929. godište... Naživila se ova.. nije za žaljenja
"1929. godište... Naživila se ova.. nije za žaljenja." Niko normalan ovo ne bi napisao!
zavisi, definiši normalno. Pojam normalnog nije za svakoga isti
R.I.P
dzoging kroz alipasino polje
...jel potonula ko u titaniku dicaprio? :-D sto se nije popela na onaj kofer :-D
koje si ti djubre od čovjeka, zena umrla a ti se tu šprdaš.. e ko te okoti takvog?
Pa Pinokio i ti si rekao da nije za žaljenja....nisi ništa bolji,ako ćemo cjepidlačit.
PRIKAŽI ODGOVORE (50)
nagudrirala se baka