Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko je policajce pobio....
BS,Hag je presudio ko je ubijao...
@Admiral nemoj to spominjati, ja sam spomenuo i blikirali me, ... mediji imaju nad sobom nekoga i umjesto da udaraju svaki dan i da se nešto oko toga piše u fazonu JOŠ NEMA BILO KAKVIH INFORMACIJA O ISTRAZI,... i slično NE, ... oni moraju da šute, jer inače blok i tu im je kraj, a ovamo se sje baše o slobodi medija koju traže i propagiraju, a zapravo pisnuti ne smiju! To se druže nikada saznati neće!
iskreno ja bih strijeljao i advokate koji brane ovakve ubice, sta ces ti braniti nekog ko je spreman ubiti svakog od nas ako ima koristi od ubistva, a ubice isto rijesiti da se ne mnoze
U Americi pocinioca ne zatvaraju dok ne saberu dovoljno dokaza nego ga puste da hoda mirne glave i kada budu sigurni onda prdekana. A ovi nasi dignu toliku prašinu da ih bude stid sad pustit ljude i ako nisu krivi oni ih osude da nebii napravili majmune od sebe zalosno ali tako je.
Najebo slucajno. Ahahahahahhaahahah.
Koja konjska face ... sigurno fuck like monkey
Tuga i jad od istrage da vise od pola godine nisu u stanju(ili opet nekom ne ide u prilog?) da se nisu nasle ubice ona 2 casna policajca.Zapadne drzave u ovakvim i teroristickim slucajevima zavrse sve u roku par sati i sve objelodane.Imali smo zadnji primjer u NL i njenom gradu Utrechtu da putem BBC i CNN vidimo kako funkcionira pravna drzava i ko kome zapovijeda.
Ovo je vec cirkus providni...
sad ce na njega navaliti i sta je uradio i sta nije, samo da se policija ocisti od svega
glOva prava akademska!
Srecko se bas usrecio 😂😂😂
mi bas mislili da je Trifkovic lijevo ... PS sliba i tekst na slibi
Divi blagog teleceg pogleda