Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirotinja, to je nesto najgore sto je Bog dao....gore od pandemije
Nijo ovaj samo sirotinja, vec pjan ko majka. Alkohol treba zabraniti.
Ja na kocnicu ne radi, ja na rucnu ni ona ne radi, ja u bastu kad ona radi 🤣
U bacsu a ne u bastu, Basta je u Srbiji dalke Bajina Basta . U Bosni je dul basca.
Ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad narastem bicu bmw
Jesu ovi golfovi lopovi,to nece kud ti hoces da Bog kaze...
Sve je smijesno i onda kad bude vijest poginulo 5 mladih osoba onda vise nije smijesno. Ali sad vam je smijesno jer nije nista bilo i samo to je bitno. Jel tako?
Objesit ga za ovaj stub sto je fulio, Golfa mu zapalit na vakat da ne ubije koga govno jedno pijandursko.
Na našu nesreću je izbjegao stub. Zamislite da je pokupio onog motoristu, ubio bi ga. Dakle, treba mu život oduzeti a ne vozačku.
Razmisljas li seljacino da ti je iz suprotnog pravca mogao izletiti auto sa porodicom, malom djecom u autu...to sto si se nasljokao i sto si se trebao zamotati oko stuba koji si za dlaku fulio, tvoj je problem, ali sto si mogao nevine sa sobom povuci je za streljanje majmune!
e moj prijatelju
Zar se taj krs od golfa dvojke jos vozi pa to treba zabraniti.
Naguzio bocu
Mene samo interesuje kako neko može da snima ovo, a zna da ne bezbroj života ugroženo, sviraj mu deri se zovi policiji prijavi sta se desava na putu, reci da je opasno pod druge, jok on uzme i snima
Bošnjački cuger
Levat snima umjesto da zovne policiju
Nije vozac Gofa kriv! Kriva je kuca koja se nalazi blizu puta. Prepala ga kuca i covjek jednostavno izgubio kontrolu. Pa ja!
Gledam dedu neki dan na Tranzitu švera, prelazinu suprotnu traku drotovi ispred njega nista da urade samo se okrenuse i u suprotnu smjer, treba svakoj osobi preko 70 godina ponovno polaganje uvesti, mogao je jos ubiti nekoga
Možda je brlje nasuo u rezorvuar.