Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa godinu bi dobio na zapadu,da je udario mačku..kakva farsa jbt......
ovo mu se stavlja na teret, sto ne mora znaciti da je, navedeno, radio. 👍
Niti jedan zločin nema opravdanja,tako ni ovaj u Travniku,pa bio on i od armije BiH za koje se često čuje da nisu imali zločina,zarobljenika,logora.Imali su ih svi,neki manje neki više,uvjek su postojali tzv.psi rata!
No sikiriku - kako kažu po kafanama to je sve oK jer se pripadnicima armije BiH sudi vjerovali ili ne po jednom zakonu a Uzp-icima po, opet vjerovali ili ne po drugom.
Pravda je spora i nedostižna...
Ratno stanje je otezavajuca okolnost, a ne olaksavajuca. Zvijer iskompleksirana, izivljavao se nad zarobljenim i ranjenim ... Sudija, dje ce ti dusa .. sigurno si diplomu Prava kupio u Travniku. Sram te bilo..
Sudija, jesi li uopste procitao sta je degenerik Smail Mevic radio ... I sudiji i degeneriku dozivotna ... i javno pljuvanje na glavnom trgu !
Sramota od presude !!!
ja torture...kod nas u prozoru si dobivo ovakav degenek krot carsiju kad prodzes .1993 i 1994 god.i to je bilo ko slag na tortu.a tek u zatvoru u unisu.vatrogasnom.s.s.centru.e tu si jarane bio do bola pretucen i sretan ako te neroknu.vojnici HVO i Hrvatske Vojske.
@garogaro To u "Muzeju" u Jablanici!?Heheh... Poturico pokvarena!
Na godinu dana..???? Nikad BiH nece u EU..za to djelo se do sad islo minimalno 5godina ali ovo su bosnjaci u pitanju pa mora biti laksa presuda..
Ovakvi likovi placu od straha na liniji kad krene napad. A jedini nacin da ih odvedes u napad jeste ako se nadrogiraju, inace ce ostati negdje iza drveta paralizovani od straha i u suzama. Kasnije takvi likovi se docepaju sigurnih pozicija gdje imaju kontakt sa zarobljenicima i dolazi do ovakvih stvari. Ovi navodi su vam provjereni.
Ovo mu dodje kao nagrada.
Za marisanje godinu dana ... treba reciprocitetno odgovorit optuznicama protiv hrvata koji su to isto radili.