Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet gram nece biti gram :/
@kshmr ovo je direktni udar na legitimne predstavnike svih... ;o)
Nije nikad ni bio
Oduzmite im bijesna auta i vile sa bazenima i vjestackim talasima.
@Libertino I onda hoce "jednakopravnost"?
Boze hapse za biljku... trosenje vremena. Legalizujte proizvod prirode koji lijeci a ne unistava zivote kao alcohol!!!! Policija treba da se posveti drugim stvarima da rijesava probleme nasilja nad zenama I da se pocesu po dupetu kad ih nazovete.
Tri tone droge.....nije sala
legalizuj
valja mi pusit orahov list sad...
trava nije droga
ampicilin
Vala mogli su ostavit ljude na miru da puše travu, pa nije trava opasna, neki cak kazu da nije ni droga. Sta fali da se konzumira trava?? Ljudima unistili ovako zivote, oteli im tolike pare, jer eto imaju zakonsko pokrice za to.... Treba legalizovat travu. Trava opusta, smiruje um i tijelo, daje osjecaj blagosti, srece, radosti, prijatnosti... A stetni efekti gotovo ni ne postoje, nije gore od cigareta i alkohola.
ovako se samo nastavlja crno trziste trave, bilo bi bolje da se legalizuje, zamislite sada koliko se poreza moglo uzeti od ovoga, ovako ce samo kostati poreznike akcija i sudjenje, zatvor itd. Unesite pare u drzavu prvo
💪😎💪 Kad palite da SVJEDOČIMO u dimu?
Cvrc Milojko!
Bice pucanja...
Legalise....
Zasto nas ne ostave na miru, sa ortacima da uzivamo u dimu !!!!
E jbg a neće po Opštini Ilidza da pohapse radi Mita i korupcije jer čovjek prijavio iz komisije za porez da ona cickava nije htjela 1000km nego 4000km i nacelnik je nije kaznio jer njemu sredjuje cijene za zemlju koju kupuje ili on ili njegovi pajdasi
Samo naprijed tako i treba rastjrati mafiju....
E ovo je akacija...