Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je pravio zlocine nek odgovara...da mi je brat ja bi ga prijavio
Neka odgovara svako ko je kriv.
Istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, besplatno. Vec postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom koju vas mobitel skine klikom dnevno. Ako ste skepticni upisite u google, projekt je bio i u hrvatskom Jutranjem listu. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko trg.play ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
Ako je ubijao nevine ljude neka su,trebali su davno. Jer zbog nekih tamo ubica svi narodi su taoci. Zabij mu....zatvoriti govedo
Zasto se spominje nacija ukoliko su ubistva 1996 godine kada su prestala ratna dejstva? 1996, odkud tamo Bosnjaci tad, nije tamo bas hodalo toliko 1996
@KocaPopovic1918 Možda je u pitanju osveta iz ratnog perioda.
Tacno tako ko je zlocine cinio nek odgovara za to
Komenari tragični. Teško ovoj državi..
istina se zna,i sav svijet je zna.Neprijatelji Bosne ne miruju.Smrt genocidašima i UZPovcima,sloboda građanima-patriotima.
ovaj zlocinac mora biti predat sudu u Bijeljini, ako mu bosnjacki sud bude sudio bice oslobodjen kao i ratni zlocinac Oric. Neophodno je da proces vidi nepristrasno i nezavisno pravosudje. Pravda je spora ali ako se ima volje dostizna.
HEROJ A NE ZLOČINAC!!!!!
Klasicni pokusaj izjednacavanja zlocina i vjerovatni izmisljanje dokaza, ali ako je doista pocinio neka odgovara, mi Bosnjaci nismo ubice djece i zena kao nase zaostale komsije.
@gooUser1601376851 Zločin je zločin, zar vam vjera ne kaže, ako ubiješ jednog čovjeka, kao da si pobio cijelo čovječanstvo,...a na ovo drugo: Ko je ubio Osmogodišnju djevojčicu?
@gooUser1601376851 Kako bolan izjednačavanje zločina, u pitanju je ubistvo koje se desilo 1996. god. Nije ratni zločin.
To je razlika izmedju Bošnjaka i Srba. Mi osuđujemo i naše zločine a oni ih opravdavaju.
da nije mozda genocid napravio
Prije nego što komentarišete, malo pročitajte, raspitajte se o ovom događaju. Čovjek koji je uhapsen je zajedno sa svojim drugovima prisiljen da potpise papir u kojem se navodi ubistvo cetvorice drvosjeca. Dakle, ovo ubistvo je namješteno od strane vlaha, koji su mozda i bili pocinioci ovog djela. Nevini se osuditi ne mogu!
@cykablyat je bio prisiljen***
Zrtva i zlocinci se izjednacavaju po ovim tzv pravdama...fuujjjj
Nemoze biti bagra koje chetnike roko