Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to onaj sto trazi sex u zamjenu za zaposlenje?
Naravno, to se zove odgovorna politika, krajiški političari su svijesni ekonomske situacije u kojoj se BiH građani nalaze pa traže konkretnije i dostupnije stvari.Imal mu gdje onog Bunića,doduše on je zastupljen u SOLO kategoriji.
Taj snimak je laž vidi lafcine njemu same padaju pod noge mole ga za sex 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mogu oni njima uzeti diplome, ali niko im ne moze oduzeti njihovo znanje 😂😂😂😂
Gradonacelnik Konjica (SDA) je zavrsio ovaj fakultet u Cazinnu
A jadan, ulagao u obrazovanje i sad ga hapse. Djubrad pokvarena 😂
jeste li svjesni koliko obicnih gradjana ima diplome izvaranim ispitima kao i nekih koji su direktno kupili diplome ?
Pa ovi samo i love bosnjake ko antilope..u PC i hercegovinu i ne smiju uci..
JBG DA IMA ČLANSKU OD SDA SPASILI BI GA KO OSMICU I PRCIĆA!!
Ovaj i oni kao on su grobari ove zemlje! Izdavanje diploma onima koji nemaju potrebna znanja i vještina je put ka nestanku države jer će se ovi sutra zaposliti na važnim mjestima, sa već dobro poznatim moralnim vrijednostima (kupovina diplome!!!???). To je siguran put u propast!
Ovo je udar na Bošnjake!
SDA kriminalac
Ovaj je bio donekle ograniceno pametan pa je nepismenim idiotima prodavao samo diplome, a ne ko prva dama u Bosnjooka kupila Index u Zagrebu, pa ga verifikovala u Sarajevu. I zasto se cuditu ovim levatima u Krajini, kada KCUSom "drma" osoba sa krivotvorenom diplomom- i niko nista nakon sto se sve razotkrilo. Isto ce biti i sa njima, mada ce mozda neko napasti kameru, a ne novinara.
Koji put vam je da hapsite ovog lika? Dajte mu 20 godina nek truhne vise, da je ukro tri metra drva lezao bi u Zenici
Ok,kriv je ali kad ce sipa dodika,covica ...........
klasicna budala, nek ne dira muslimane a oni nijedan nije skole zavrsio
masirača
Što je rekao jedan stranački službenik kad su mu objasnili da mu diploma ne vrijedi. Veli čovjek pa kako ne vrijedi - to vi ispravljajte ja sam svoju diplomu pošteno platio.
Clan je a-sda pa vjerujem da ce ga partija spasiti zatvora,tako su i hozanovica spasili iako je merhamet pokrao za 84.000 maraka,zivi bili pa vidjeli,ponovo ce ovaj dokazani kriminalac sjediti u parlamentu i odlucivati o zivotima postenih ljudi,Tito vrati se i pometi,vrati ovaj smrad od politicara u sela i napravi od njih cobane