Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vracaj kozojebe nazad
Pa koliko samo kršćana među afrikancima svake godine stiže i utapa se u Sredozemnom moru. Nema veze religija sa ljudskom borbom za korom hljeba. Ti ne možeš ni zamisliti kakva ih je neimaština natjerala da kupuju lažne pasoše i koliko im se familija zadužila kako bi se izbavili iz trenutnog zla na zemlji Afganistana.
Bosna Arapima ko Njemačka.
Ja imam jedva dvije a ovaj je mogao igrati texas holdem sa putovnicama koliko ih ima...
Nasi bjeze a drugi zele da usele. Nesto zanimljivo ipak ima u nasoj drzavi.
Kako prođoše Istanbul??? Braća turci, jašta! Samo braću srbe na punktove staviti i nek ih istresaju i pretresaju uz amanet bh vlasti.
ebala te braca srbi u dupe
Teroristi!
Bakire karino samo dovlacis budale i teroriste u ovu sirotinju..
Koliko moraš biti zaostao u razvoju, pa pomisliti da je BiH finalna stanica.... Znaju oni dobro da u BiH su plate loše ne brini, nego su krenuli za Evropom preko BiH... A ti ne možeš ni zamisliti kakva ih je neimaština natjerala da kupuju lažne pasoše i koliko im se familija zadužila kako bi se izbavili iz trenutnog zla na zemlji Afganistana.
Sve to treba po kratkom potupku direkt nazad odakle je i došlo
tražena smo destinacija
@doktor.kvaternik bolje iko nego niko
Klix Mindfuck. Šest afganistanaca pokušali ući u BiH sa Pakistanskim pasošem i na kraju vraćeni u Istanbul.