Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ne možete ni prst pred nosom naći, a i da ga nađete ne bi znali šta bi s njim. Uhvatili bivšeg gradonačelnika Bihaća (Emdžad Galijašević) sa označenim novčanicama od MITA, i 5 godina se "vodi istraga"
Rahmetli Hava, Memic, dvojica policajaca , sada ovaj momak iz Hadzica ...nisam ekspert ali ovo nije dobro treba nesto mjenjati
Ne mogu da dogovore o postavljanju kamera po gradu, kažu protivi se zakonu privatnosti. Pa što onda snimate prekoračenja brzine ili svaki tržni centar benzinska pumpa banke i na svakom čošku se snima.
Hajde ba ne sxrite molim vas, nece bit jexeno uhapsen, za njega lobiraju zionisticki, jevrejski tajkuni, nastrojeni ka unistenju evropskog naroda. Prestanite price glupe stampat, znamo sta se desava.
pa valjda ti navodni svjedoci znaju koje ubio Jasmina
Izgleda važnije uhvatiti nekoga bez maske
Jusko nema vremena da se bavi ovim jer se penje po planinskim vrhovima a Campara kenja po tv emisijama i eto ga
gradzani netrebaju da se brinu za sigurnost,stoji u saopcenju za pucanstvo iz MINISTARSTVA SIGURNOSTI.. U POTPISU SEXY DUPLJAK BIH..
Gdje je i sta radi federalni ministar g.Aljosa Campara ? Osim sto se smuca po izbornim stabovima iz jedne u drugu partiju!!!
Kada će pleme od Vardara pa do Triglava skapirati da smo jedan narod i da nemamo niti jednog iskrenog prijatelja među svima onima koji su nas naučili da se međusobno mrzimo? Mi smo starosjedioci Evrope, imamo spomenike po 3 milenijuma starije od sve četiri prisutne religije koje nas razdvajaju? samo pitam
Ma odustacete vi 8dan Daje neko od vaše familije,vi bi ga za 5minuta našli Jadna porodica ubijenog mladica,sve dok narod neuzme stvar u svoje ruke,od naše sigurnosti nema ništa
Migrantima se ne moze zabraniti izlazak iz kampa, ali svaki izlazak mora biti evidentiran. Da imamo evidenciju sad, suzio bi se krug trazenja ubice. Bosancerosi ne vole sistema, sve im je "ma pusti to". A ako za sistem treba paru izdvojit rugaju ti se u lice. Bosancerosi ( cast izuzecima ) vole ulagati u rijeci, Dzeko dao gol!
Kad negi migrant nestane, prvi koji za to znaju su ostali migranti. Njihov stav ce biti -ne znam nista. Treba im ponuditi neku nagradu. Koga nema u kampu mora znati IOM. Koga nema na ulicama, znaju migranti. Ne postoji migrantska trojka koja se ne druzi sa ostalim ( da postoji lako bi je nasli ). Ako saznamo koga nema, saznat cemo i gdje je.
Vratite policajce iz šuma, stavite ih na cestu. Za vrijeme uzalud provedeno u šumi mogu para zaraditi. Znate li vi koliko ljudi vozi neregistrovano vozilo, nisu vezani, zaboravili svjetlo upaliti. Treba budžet napuniti.
Necu cekati da mene ili nekog usmrte. Dakako preventiva je nuzna.
cudi me inace NASA policija tako dobro radi svoj posao. samo kazne mogu pisati
Ako postoji lice koje bilo prisutno da moze dati informacije ( ne znam stanje povrijedjenih ), predociti mu fotke od IOM. Ako nema prepoznavanja pocinioca, onda prepoznavanje -porijekla. Lice Pakistanaca i Arapa se razlikuje. Ako su ista pricali na svom jeziku, a da je prisutno lice culo, onda tom licu pustati jezike ne bi li prepoznalo zvucnost stranog jezika. Tako bi se moglo odrediti iz koje zemlje je ubica.
da li je uopste migrant ili je suplja jer ce javnost prije povjerovati da je u pitanju migrant
Potražite firgoše sa otesa, možda su se lažno predstavljali kao migranti.