Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To treba ubit namrtvo treba policiji dat ovlast da kosti lomi dok tuče .
heloooouuuuuu,kaoga vi zovete lojavcima? kad u 15 vijeku u evropi nije bilo pojma o nekom redovnijem kupanju i kad su se cudili na takav strani obred(kupanje),turci i arapi su sasvim normalno imali saune i kupatila.cak nisu htjeli putovati,ovi malo vazniji,a da im se kod domacina ne pripremi prostorija za saunu.cemu su se evropljani cudom cudili.cuj hoce da se kupaju.i to toplom vodom. i sad mi potomci takvih lojavih i prljavih pricaju ovdje nesto.hajmo na kupanje,svi redom.
Ne mogu razumjeti kakvom uređivačkom politikom ovog portala se može odbraniti redovna objava ovolike količine netolerancije, prostakluka i primitivizma. Krajnje je vrijeme da se odlučite da li ćete podržavati slobodu govora ili slobodu govora mržnje. Kroz ovakav način administriranja komentara dozovljavate fašistima i kompleksašima iz sva tri naroda da dobiju svojih 5 minuta mržnje, i to na dnevnoj osnovi na jednom od najčitanijih portala u zemlji. Šta je svrha, valjda posjećenost...sramota
E znači sad može pa ovako Sve pedofile treba po kratkom postupku.
Zašto mi ne objavite komentar?
najsmijesnije mi je sto se vlasine javljaju i komentarisu a poznato je da popovi i fratri po crkvama pipaju i zaskacu dijecake i dijevojcice i to sve u ime \"isusa im velikog\" a onda se kobajagi ispovijede i kao oprosteno im je!!!!sto ti je reci vlasina smrdljiva,moze i ubiti i dovoljno se ispovijediti da bi mu bilo oprosteno .ja vijere i gov*na!!!!!!
AL VAM JE SERVER U PICKU MATERINU. KAKVI STE NESPOSOBNI I SMOTANI, NISTE ZA ZIVJETI. administrator je kenjac obicni.
Bosanceros, nemoj da prijetis. Djelujes mi zastrasujuce sa svojom pricom. Ti mozes jedino skalpirati svog babu sto te takvog napravio. Ajde suti majmune i jedi taj zapadnjacki kruh sto ti daju dok te nisu otkrili da si potencijalni terorista. AL VAM JE SERVER U PICKU MATERINU. KAKVI STE NESPOSOBNI I SMOTANI, NISTE ZA ZIVJETI.
Bez zajebancije, lojavci se u svemu zele ugledati na proroka. Razmisljaju valjda kad moze on da je to nesto sto je lijepo i u cemu bi ga njegovi vjernici trebali slijediti. Izopaceno, nema tu lijeka. Samo sto dalje od njih.
Ja sam bosanski indijanac.Ko me god bude mrzio zbog moje vjere UBICU GA,u stvari...prije toga cu ga skalpirati.Nabijanje na kolac svakako nije vise u modi,iako nekima jedino tako dodje IZ DUPETA U GLAVU.Sretno svima...CERACEMO SE JOS.)
Osnovni fakti o narodu Pedofila (CIA Factbook): Narod Pedofila zivi u trokutu Zenica-Tuzla-Teheran. Praotac naroda Pedofila je pedofilni prorok Mohammed. Narod Pedofila njeguje prastare obicaje opstenja sa maloljetnicama. Njihov osnovni zivotni moto je \"ako moze dohvatiti kvaku na vratima-dobra je,Meho,samo navali!\"
Koga briga za Muhamedom ? Tada su obicaji bili drugaciji. I dan danas se u Pakistanu i tako tim vukohebinama uzimaju curice za zene. Mene interesuju samo Bosnjaci. Ko je ovaj lik koji se spominje u vijesti da mu eventualno ja dodjem na vrata?
alal si ga demantirao, svaka ti cast!
PROROK MUHAMED + AJSA. IMALI ODNOS KAD JE AJSA IMALA 9 GODINA. VJENACALI SE KAD JE AJSA IMALA 13 GODINA. HE HE HE...LOJAVE PEDOFILCINE....
HA HA..BRAVO nn33 !! PA JASNO ZASTO SU MUSLIMANI PEDOFILI...TO JE KOD NJIH NORMALNO..A TAKO I PISE U KURANU